Liderul ALDE Dolj a acceptat propunerea de a prelua Ministerul Energiei

Deputatul Ion Cupă a anunțat, într-un comunicat de presă, că a  acceptat propunerea de a prelua portofoliul Energiei „pentru a onora în continuare mandatul politic primit de la cetățeni în 2016, acela de a contribui la buna guvernare și la stabilitatea țării”.

cupa alde dolj

„Am o obligație majoră față de doljenii care au votat pentru mine în 2016 si față de toți românii care au investit încrederea lor în PSD-ALDE. Sunt un om al ratiunii, echilibrului si al faptelor.Domeniul energiei este unul vital pentru dezvoltarea economica si sociala a Romaniei.Acest domeniu are nevoie de stabilitate si de investitii inteligente care sa aducă avantaje competitive pentru Romania. Cred că pot contribui la atingerea acestor obiective. Din aceste considerente am acceptat propunerea doamnei premier Dancilă de a prelua portofoliul Energiei”, a declarat Cupă.

Deputatul Ion Cupă, proaspăt propus pentru pozitia de Ministru al Energiei va prezenta opiniei publice  proiectele sale de politici publice in domeniu imediat după derularea procedurilor constitutionale privind validarea preluării mandatului de ministru.

X

Right Click

No right click