Ce spune Marian Vasile despre decizia colegilor săi: „Tentaculele PSD din PNL Dolj încearcă eliminarea mea”

Marian Vasile, membru important PNL, fost președinte PNL Craiova și consilier local în cadrul CLM Craiova , consideră că prin decizia PNL Craiova, de a-l exclude din partid, se dorește eliminarea lui „de pe scena politică din Craiova”.

marian vasile vice

Marian Vasile spune că în toată această situație, „tentaculele PSD din PNL Dolj” ar fi de vină.

Tentaculele PSD din PNL Dolj încearcă eliminarea mea de pe scena politică a Craiovei”, a spus Marian Vasile.

Sâmbătă, Biroul Politic Local al PNL Craiova a decis excluderea din partid a membrilor Marian Vasile, Cosmin Corâțu și Mădălin Voicinovschi, care au și calitatea de consilieri locali.

Cei trei, în calitate de membri ai Biroului Politic Local al PNL Craiova au refuzat în mod repetat să participe la activitățile partidului la care au fost convocați de organismele de conducere în subordinea cărora se află sau din care fac parte, încălcând astfel prevederile articolului 25, litera e din statutul PNL. De asemenea, deși conducerea PNL Craiova a decis că bugetul pe anul 2024 al municipiului Craiova în forma prezentată de Primăria Craiova nu reprezintă valorile și ideile liberale și nu respectă dorințele și interesele cetățenilor care au votat PNL și că toți consilierii PNL vor depune amendamente pe care cetățenii le-au cerut și care au fost apoi discutate în cadrul partidului, cei trei consilieri nu au respectat această decizie, ceea ce înseamnă încălcarea prevederilor articolului 26, aliniatul 2, litera b”, arată reprezentanții Biroului Politic PNL Craiova.

Conform statutului, propunerea Biroului Politic Local al PNL Craiova a fost înaintată către Biroul Politic Județean care urmează să se pronunțe în termen de cel mult 30 de zile cu privirea la situația celor trei.