Primarul liberal al orașului Novaci a trecut la PSD. Liderii social democrați: „Targetul nostru este câștigarea tuturor alegerilor de anul viitor”

Mihai Weber și Cosmin Popescu, liderii PSD Gorj, salută sosirea în partid a primarului liberal al orașului Novaci, Dumitru Leuștean.

psd gorj

Leuștean a fost unul dintre cei mai importanți lideri PNL Gorj, anul trecut preluând chiar conducerea interimară a organizației.

În ceea ce privește relațiile profesionale cu oamenii din conducerea PSD Gorj, întotdeauna am fost apropiați, dar, în luarea deciziei, cel mai mult a cântărit faptul că am avut o colaborare extraordinară cu dumnealor și am beneficiat de un real sprijin în susținerea proiectelor pentru orașul Novaci. Succesul presupune susținere reciprocă, iar echipa PSD oferă această siguranță și stabilitate oamenilor din partid, de aceea mă bucur să mă alătur lor”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

Weber spune că este vorba despre o confirmare a colaborării bune pe care au avut-o de-a lungul timpului cu primarul din Novaci.

Mă bucur că domnul primar Dumitru Leuștean ni se alătură și a luat hotărârea de a candida din partea Partidului Social-Democrat Gorj la alegerile locale de anul viitor, deoarece este unul dintre primarii performanți din județ, care a demonstrat că dacă se vrea, se poate. Practic, decizia dumnealui vine ca o confirmare a colaborării bune pe care am avut-o de-a lungul timpului, în ceea ce privește susținerea proiectelor pentru comunitate. Pentru noi nu a contat niciodată din ce partide fac parte primarii, atunci când a fost nevoie de susținerea intereselor gorjenilor”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

La rândul său, Cosmin Popescu, prim-vicepreședinte PSD Gorj, salută sosirea lui Leuștean în partid.  

Targetul nostru este câștigarea tuturor alegerilor de anul viitor. Acest obiectiv nu ar putea fi atins dacă nu ne-am îndeplini promisiunile față de gorjeni. Faptul că primarii aleg să se alăture Partidului Social-Democrat Gorj înseamnă că, împreună cu dumnealor, am reușit să facem ce le-am promis oamenilor. Mă bucur că domnul Dumitru Leuștean a luat această decizie și am convingerea că împreună vom duce la îndeplinire proiectele pentru dezvoltarea orașului Novaci”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj.

Prin hotărârea sa, Dumitru Leuștean se alătură primarilor de la alte partide care au anunțat deja că vor candida din partea PSD Gorj la alegerile locale din 2024.