Fosta organizație PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD

Fosta organizație PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD, anunţă social-democraţii gorjeni printr-un comunicat de presă transmis joi seară. Excepţie fac primarul şi viceprimarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu şi Bogdan Bejinaru.

psd gorj

Adrian Dăianu, directorul Edilitara Public, fost prim-vicepreşedinte PNL Târgu-Jiu, a fost votat vicepreşedinte PSD Târgu-Jiu, scrie Radio Târgu Jiu. 

Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD. Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte. Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj. Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor. Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că în perioada următoare sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD” se arată în comunicat.

Fosta organizaţie PNL Târgu-Jiu este cea dizolvată, în luna mai, de actualul preşedinte al PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, şi care era condusă de primarul municipiului, Marcel Romanescu. Decizia a fost luată pe fondul unor tensiuni între cei doi lideri.