EXCLUSIV. Stoican: „Rezultatele noastre ne obligă să ne luptăm până la final cu FCU și Rapid!"

EXCLUSIV. Stoican: „Rezultatele noastre ne obligă să ne luptăm până la final cu FCU și Rapid!"

Flavius Stoican este realist și spune că momentan prima șansă la promovare o au FC Universitatea Craiova și Rapid.

200920 viitorul pandurii fcu stoican

Viitorul Pandurii Tg Jiu este formația care se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a doua, 26 de puncte, la doar patru puncte în spatele Științei, 30 de uncte. Pe locul trei se află Rapid București, tot 26 de puncte, dar un golaveraj inferior formației lui Flavius Stoican.

Fostul fotbalist al Universității Craiova a vorbit pentru Ediție.ro despre lupta pentru promovarea în Liga 1. „Suntem într-un program de antrenament în aceste zile, iar în urmă cu 15 minute am terminat și ședința de pregătire. Am avut și noi unele probleme de lot din cauza unor accidentări, deoarece băieții s-au pregătit pe terenuri sintetice în ultima perioadă. Astea sunt acum condițiile meteo în România și este greu să găsești terenuri cu iarbă pe care îți poți face antrenamentele sută cum le vrei tu.

Dar acum suntem ok, iar noi așteptăm primul meci oficial, cel din optimile Cupei României cu Gaz Metan Mediaș, joc care se va disputa peste două săptămâni. Referitor la campionat, deși suntem pe locul doi în clasament, totuși FC Univeritatea și Rapid sunt îndreptățite să spere la promovare datorită celor două branduri pe care le au în spate, dar și noi suntem cu ele acolo.  Iar rezultatele noastre din ultimul timp ne obligă să luptăm până la final cu aceste două mari formații ale Ligii a doua, dar și cu restul echipelor. Lupta pentru intrarea în play-off nu este încă decisă și se pot întîmpla destule surprize. Noi am realizat rezultate peste așteptările noastre, iar băieții mei merită felicitați pentru acest parcurs. Avem o echipă tânără și sunt mândru de elevii mei.

210114 antrenament 06 stanga

FC Universitatea Craiova mi s-a părut o echipă puternică. Am avut un meci la Tg Jiu pe cinste între noi și am văzut că echipa s-a întărit prin aducerea unor jucători buni în această iarnă, dar și prin aducerea lui Ovidiu Stângă. El este un fost jucător al Universității Craiova și are în sânge și școala olandeză de antrenori. În mod sigur Ovidiu Stângă este un real câștig pentru FC Universitatea", a spus Flavius Stoican.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31