Lucian Mitu, anunț pentru fanii Științei: "Le pregătim suporterilor ceva mai special de Paști!"

Departamentul de marketing al lui FC Universitatea Craiova o să scoată produse noi la vânzare.

magazinul fcu craiova a fost spart 3

FC Universitatea Craiova, deși se află momentan în Liga a treia, are un departament de markenting pe care multe echipe din Liga 1 și l-ar dori. Directorul Lucian Mitu este unul dintre cei mai profesioniști oameni din România în acest domeniu, iar lună de lună în magazinul Științei apar produse noi. Oficialul Universității a vorbit în direct la emisiunea "Știința suntem noi", moderată de Gabi Safta, la RadioSport1, despre noile produse care vor apărea în magazinul oficial al clubului alb-albaștrilor.

"Ne gândim mereu la suporteri. Am lucrat în aceste zile deoarece vrem să le pregătim suporterilor ceva mai special de Paști. Vom lansa noi produse. Vom lansa niște tricouri. Pe FC Universitatea.ro, la secțiunea shop, fanii noștri vor putea să achiziționeze produsele pe care noi le avem. Vom scoate și niște veste. Nu putem să stăm fără fotbal în această perioadă", a spus Mitu.

MITU

Directorul de marketing al lui FC Universitatea Craiova a vorbit și despre gestul făcut de ultrașii din Peluza Sud 97, cei care în urmă cu câteva zile și-au arătat atașamentul față de medicii de la spitalul Matei Balș.

"Gestul suporterilor noștri a făcut înconjurul lumii, iar suporterii noștri nu sunt lăsați pe stadionul Ion Oblemenco. Acești suporteri au fost gazați în urmă cu un an pe stadionul Extensiv. Au fost gazați în orașul în care ei trăiesc. Pe biletul de meci, atunci cînd am jucat cu cealaltă echipă din oraș în dreptul nostru era trecut cuvântul oaspeți. Acest lucru se întâmpla acolo unde noi jucam în urmă cu 10 ani meciurile din Liga 1, iar acum eram oaspeți. Nu se poate așa ceva!", a spus Lucian Mitu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21