Trică a revenit pe teren. Spectacol între ultrașii din PS.97 și staff-ul lui FCU!

Ultrașii din PS.97 i-au provocat la un meci de fotbal pe "bătranii" din staff-ul Științei.

meci staff fcu ps97 191130

FC Universitatea Craiova a terminat en-fanfare turul campionatului Ligii a treia, seria a patra. După ce vineri Știința a zdrobit Sebiș, scor 5-0, FCU a intrat în pauza de iarnă cu 41 de puncte, având 13 puncte peste Lipova si Chișineu Criș.

Dar, a doua zi, Trică și băieții lui din staff au avut din nou treaba. De acesta data, membrii staff-ului tehnic al Științei și ultrașii din PS 97 au disputat un meci demonstrativ, care a adus în sala peste 100 de spectatori. Din staff-ul lui FCU s-au făcut remarcați Trică și Săceanu, semn că încă nu au uitat fotbalul, deși s-au retras din activitate de câțiva ani.

postasu saceanu

Momentul de senzație al meciului s-a produs în momentul în care fiul lui Ovidiu Mihăilescu, cunoscut în rândul suporterilor sub porecla de "Poștașul", a intrat pe gazon si a dat cu un fular chiar în fiul lui Claudiu Niculescu. Alex Niculescu este membru al Peluzei Sud 97 și un înfocat fan al lui FCU. Astfel, a fost repetat gestul din urma cu 15 ani, de această dată între copiii protagonistilor de atunci. "Poștașul" a intrat la vremea aia pe gazonul stadionului Ion Oblememco și l-a lovit cu un fular pe atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, cel care trădase Știința pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani