EXCLUSIV. Ce spune Botia de perioada de recuperare și ce mesaj are pentru PS.97!

Ediție.ro a luat legătura cu Vlad Botia, fotbalistul oltenilor care se află în plină recuperare după operația la menisc și ligamente suferită la începutul cantonamentului oltenilor din Antalya.

E. S.: Vlad, țoți suporterii lui FC U așteptau cu mare interes apariția ta pe teren în tricoul sfânt al Universității Craiova după ce ai semnat cu Știința

V. B.: Îmi pare tare rău că nu pot ajuta în această perioadă echipa noastră din teren. Chiar mă doare sufletul și vă rog să mă înțelegeți. Nu m-am gândit nici o clipă în momentul în care am semnat cu Craiova că o să mă accidentez. A fost un mare ghinion și încă este. Dar, dacă așa a vrut Dumnezeu, atunci mie îmi rămâne acum doar să trag să mă recuperez, iar atunci când o să revin fiți sigur că o să revin și mai puternic.


E. S.: După ce te-ai operat la genunchi chiar le-ai propus conducătorilor Științei să le dai banii înapoi primiți la semnătură și să reziliezi contractul? De ce ai vrut să faci acest lucru?

V. B.: În primul rând eu am fost conștient că oamenii care m-au dorit la această echipă își puseseră mari speranțe în mine. Iar în al doilea rînd eu am venit la Universitatea Craiova să ajut echipa la promovare, nu să fiu eu acum cel care trebuie să fie ajutat. Însă dânșii nu au dorit să rezliez contractut, iar eu le mulțumesc domnilor Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș, Robert Săceanu, dar și celor din staff-ul tehnic pentru încrederea pe care au decis să mi-o acorde și în această perioadă grea pentru mine. Rar am avut ocazia să întâlnesc așa oameni minunați. Le mulțumesc din tot sufletul meu că sunt alături de mine.


E. S.: Ești căutat în această peroadă de cei de la FC Universitatea Craiova?

V. B.: Evident. Mă sună mai mereu domnul Robert Săceanu, iar eu vă spun foarte sincer că mă bucur enorm când văd că sunt apelat de dânsul. Nu știu, dar îmi dă o încredere și mai mare în forțele mele de recuperare după ce îl aud la telefon și aud de la domnia sa că toți oamenii din conducerea staff-ului administrativ și tehnic sunt alături de mine. Dar nu în ultimul rând mă bucur enorm când aud că patronul echipei se gândește la mine.


"Chiar o să mă duc la Craiova când pot să conduc!"

 

E. S.: Vlad, cum decurge o zi de recuperare din viața ta?

V. B.: Încă nu am voie să lucrez la sală. Însă merg dimineața la o clinică unde lucrez cu un aparat fiziotek de îndoit piciorul ca să îmi recapăt felxia genunchiului cât mai repede. Este foarte important acest lucru. Iar apoi, aici la mine în Brașov, mă duc la o clinică de recuperare kinetic, plus că lucrez cu un terapeut foarte bun pe nume Rareș Cojocaru. Și nu în ultimul rând fac exerciții acasă suplimentar. Însă când o să pot să conduc o să doresc să dau o fugă până la Craiova. Îmi este tare greu să stau departe de echipă și de băieți.


E. S.: Ai urmărit meciurile din Antalya și pe cel de la Tg Jiu pe you tube?

V. B.: Absolut! Am urmărit cu mare interes tot ce dădeați voi de acolo și m-am uitat și la meciuri. Însă partida de la Tg. Jiu m-a dat gata!


E. S.: Ce vrei să spui?

V. B.: M-am uitat pe imaginile video și am rămas uluit de atmosfera pe care a putut să o facă Peluza Sud 97 la un meci amical. În momentul de față în Liga 1 nu vezi o asemnea atmosferă. Vă repet: și a fost doar un meci amical. Nu am cuvinte, acești suporteri sunt excepționali. Ce am văzut la Tg. Ju a fost senzațional. Mă bucură faptul că acești suporteri minunați sunt lângă echipa sufetului lor, iar cu asemenea suporteri în spate trebuie să dai totul, dar totul pentru promovare. Îi felicit din suflet pentru devotamentul lor față de Știința.


E. S.: Vlad, când sunt șanse relale să te revedem pe teren într-un meci de fotbal?

V. B.: Eu trag cât pot de mult pentru a mă recupera cât mai repede. Sper să prind și eu un meci sau două din retur, însă vom vedea cum decurge recuperarea. Totul depinde de organism, dar eu sunt tânăr. Vreau să joc și eu în acest retur pentru că eu am fost adus aici să ajut la promovare. Însă eu simt că băieții vor promova cu două etape înainte de final. Am mare încredere în ei.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova