EXCLUSIV. Chindriș: “În 2020 o să muncesc și mai mult. O să fiu foarte strict cu mine!”

 Chindriș consideră că lupta pentru titularizare la Știința este benefică.

Capture CHINDRIS 

Portarul lui FC Universitatea Craiova, Claudiu Chindriș, 20 de ani, a oferit pentru Ediție.ro un interviu înainte de startul pregătirilor pentru returul campionatului.

Cum vezi lupta pentru titularizare din retur, după ce a revenit și Mogoșanu?

Chiar dacă revine dupa o accidentare gravă, Mogo este un portar cu experiență și asta împreună cu determinarea lui l-au ajutat să depășească această perioadă a carierei. Consider ca toți 3 avem șanse egale, dar totul depinde de cum o să ne prezentăm în cantonament, atâta la antrenamente cât și la meciuri, iar cel mai bun o să joace titular.

Cum merge relația ta cu antrenorul cu portarii, Vali David?

Nea Vali este un om de nota 10. E mereu alături de noi și avem o relație foarte deschisă. Toți patru formăm o adevărată familie. Dânsul m-a ajutat în multe momente grele de când am ajuns la Craiova și vreau să îi mulțumesc pentru asta.

Ce îți propui pentru 2020 și cum vezi returul campionatului?

În 2020 îmi propun să muncesc mult mai mult, să fiu mult mai strict cu mine pentru că numai așa pot ajunge la înalta performanță. În returul campionatului mai sunt 15 etape, pe care trebuie să le câstigăm pentru ca munca pe care o să o depunem în Antalya o să ne facă mult mai puternici și mai încrezători.

Ce a însemnat perioada petrecută pentru tine la FC Universitatea și dacă personal ai vreun regret în tot această perioadă?

La inceput a fost ca un vis devenit realitate. Pe parcurs am avut parte și de lucruri bune, dar și mai puțin bune. Pe cele mai puțin bune încerc să le pun deoparte, și să le păstrez pe cele bune. FC Universitatea Craiova este un club de tradiție și mă bucur că fac parte din aceastș familie, familia FCU. Cel mai mare regret al meu este că in sezonul trecut nu am reușit să fac mai mult pentru a ajuta echipa să promoveze.

Ce gand ai pentru suporterii lui FC Universitatea Craiova la început de an?

Suporterilor noștri vreau să le urez un an plin de împliniri, bucurie și sănătate. Îi așteptam și în retur să fie alături de noi, iar cu această ocazie vreau să le mulțumesc atât suporterilor, cât și celor din Peluza Sud 97 pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru noi.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20