Ce spune Bauza, înainte de meciul cu Oțelul, despre plecarea sa de la FCU

Pepe Bauza și Giovanni Costantino au susținut o conferință de presă.

221010 fcu chindia 02 bauza

Vineri, cu începere de la ora 17:00, Oțelul Galați va întâlni pe teren propriu Fotbal Club Universitatea 1948. Giovani Costantino și Pepe Bauza au vorbit într-o conferință de presă despre acest meci, iar decarul Științei a vorbit și despre o eventuală plecare a sa de la FCU. Primul care a luat cuvântul a fost antrenorul italian, cel care a vorbit din nou în limba română. „ Nu ne așteaptă un meci ușor la Galați. Oțelul e o echipă care joacă un fotbal cu itensitate. Am văzut meciul Oțelului cu Rapid și vă pot spune că nu o să ne fie deloc ușor, dar ne-am antrenat bine în această săptămână și ne dorim să facem un meci foarte bun. Chiar dacă Oțelul are foarte multe egluri înregistrate, totuși stilul lor de joc este unul bun. Dar, cu toate acestea Oțelul este o echipă de bătut. Vom încerca să ne facem jocul nostru, iar cu stiul nostru de joc o să luptăm până în ultimul moment pentru intrarea în play-off.

Ne dorim să ne continuăm parcursul și în Cupa României. Pentru mine este mult mai important să se vorbească de stilul meu de joc pe care încerc să îl fac la echipă decât pentru faptul că am învățat destul de repede să vorbesc românește. Încă nu vorbesc foarte bine, dar de la zi la zi învăț și mai mult. Eu vorbesc în primul rând românește pentru respectul pe care îl port țării unde lucrez acum. Peste tot unde am lucrat am încercat să învăț limba țării respective. Limba maghiară mi s-a părut cea mai grea de învățat. Nu mă comparați cu Mourinho. El e un antrenor top, iar eu sunt la început de drum", a spus Giovanni Costantino.

giovanni Costantino

La rândul său, Pepe Bauza a declarat: „La fel cum a spus antrenorul meu și eu cred că Oțelul este o echipă agresivă care aleargă foarte mult, dar avem și noi șansele noastre la victorie și știm ce avem de făcut.  Suntem o echipă cu identitate. Deși avem un program greu până la finalul sezonului regular, totuși și noi suntem o echipă dificilă de întâlnit pentru alte formații.

Dacă vom câștiga la Galați eu zic că avem șanse să prindem play-off-ul. Nu mă gândesc prea mult la ofertele pentru mine, deoarece prefer să rămân concentrat pe Craiova. Aștept să se termine campionatul, iar apoi voi analiza cu cei din club ce este mai bine pentru mine și club, iar împreună vom lua cea mai bună decizie."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 23 Februarie 2024
AFC Hermannstadt vs FC Universitatea
17:00
Marți, 27 Februarie 2024
FC Universitatea vs Poli Iași
16:15 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Sâmbătă, 2 Martie 2024
UTA Arad vs FC Universitatea
14:00 | Arad

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
9. Universitatea Cluj 34
10. Sepsi OSK 33
11. Oțelul Galați 31
12. FC Universitatea 30
13. FC Voluntari 27
14. Poli Iași 27