Pușcaș e convins de ce s-a pierdut cu FCSB. „Greșelile individuale costă!"

Marcel Pușcaș a vorbit la ProSport Live despre înfrângerea lui FCU cu FCSB.

pușcaș 2

FC U Craiova 1948 și-a făcut singură viața grea în partida de la București cu FCSB, după ce în minutul 12 scorul era deja 2-0 pentru echipa roș-albaștrilor. Directorul general al alb-albaștrilor din Bănie a vorbit despre partida de pe Național Arena dintre cele două formații.

"Toți au fost montați, toți au vrut un rezultat bun. Veneam după un meci cu atitudine, cu agresivitate în fața celor de la CSU. FCSB nu manifesta cea mai bună formă sportivă.

Erau toate premisele măcar pentru un punct, dar greșelile individuale costă: un fault făcut aiurea înaintea primului gol încasat și un penalty făcut aiurea. Arbitrul a avut acoperire pentru penalty. N-a comentat niciun jucător de la noi. În careu nu se atacă decisiv. Nu era în poziție de șut la poartă. Vine un fault copilăresc și îți dă peste cap un joc. Parcă n-a fost luciditatea și eficiența din alte meciuri. Nu-mi aduc aminte ca FCSB să fi avut ocazii în afară de goluri.

A fost un meci bazat pe maturitate, constanță, poate că unii dintre ei n-au mai jucat meciuri cu asemenea miză, precum Mascarenhas, Blănuță”, a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 3 Decembrie 2023
Universitatea Cluj vs FC Universitatea
16:00 | Cluj Napoca
Luni, 11 Decembrie 2023
FC Universitatea vs FC Botoșani
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Vineri, 15 Decembrie 2023
FC Voluntari vs FC Universitatea
17:30 | Voluntari

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
11. FC Voluntari 20
12. Poli Iași 19
13. UTA Arad 19
14. FC Universitatea 18
15. Dinamo București 10
16. FC Botoșani 8