EXCLUSIV. Dorel Stoica a reacționat dur împotriva lui Rotaru: „Nu se poate așa ceva. Cineva trebuia să ia măsuri!"

Dorel Stoica a reacționat dur la acuzele lui Mihai Rotaru.

dorel stoica

Fostul căpitan al Universității Craiova, Dorel Stoica, 45 de ani, a reacționat dur, după ce Mihai Rotaru a aruncat cu noroi în generația Științei din 2009, afirmând public că Adrian Porumboiu a cumpărat meciul din Bănie dintre FC Universitatea Craiova-FC Vaslui, 0-1. Declarațiile respective au fost făcute de afaceristul bucureșten la Fanatik Superliga.

Mă deranjează foarte tare aceaste acuze, iar cineva trebuie să ia măsuri de urgență legale, după ce Mihai Rotaru a putut să spună așa ceva. Să arate toate probele pe care le are, dar vă spun eu că nu are nimic, pentru că nu a existat nimic din ceea ce spune acest om. Adrian Mititelu și-a dat viața pentru Universitatea Craiova și chiar nu permit să se arunce cu noroi îl el și în generația mea.

Am muncit foarte mult ca să ajungem aproape de cupele europene. Și acum visez ratările noastre din meciul cu Gloria Buzău, dar și cum am pierdut acel joc acasă. Am trimis prea încet o minge cu capul către Pepe, iar Mansour a fost mai rapid și a dat gol.

Trebuia să câștigăm meciul ăla și nu mai ajungeam în ultima etapă cu calificarea pe masă. Nu am dormit bine foarte multe nopți în perioada aia. Toți am suferit enorm.  Era munca noastră. Și acum visez ratările lui Florin Costea din acel meci cu Buzău, dar și din partida cu Vaslui.

Florin era înnebunit să marcheze și să ne ajute să ne calificăm în cupele europene, iar acum iese Mihai Rotau și spune asemnea aberații? Cum să cumpere Porumboiu meciul, iar nea Adi să i-l vândă? Nu se poate așa ceva! Și știți de ce mă deranjează și mai mult? Că e vorba de echipa mea de suflet, iar eu și acum dorm la cap cu stema lui FCU și le urmăresc toate meciurile pe care ei le joacă. Voi rămâne pe viață suporterul acestei echipe.

dorel stoica

Nu se poate arunca așa cu noroi în generația mea și în Adrian Mititelu. Acest om mai că și-a dat familia la o parte pentru fotbalul românesc și pentru fotbalul craiovean. Și-a adus banii lui de acasă, nu ca alții de prin sponsorizări sau nu mai știu de pe unde primiți. Lui Adrian Mititelu nu îi dă nimeni bani.

Și să vă mai spun ceva: Adrian Mititelu nu ia cu el pe cealaltă lume baza pe care a făcut-o în Craiova. Acea bază va rămâne craiovenilor și celor care vor să facă fotbal. Câți oameni de prin România mai investesc în astfel de baze?

Vă repet: mă deranjează foarte tare acuzele lui Mihai Rotaru. Noi am pornit de foarte tineri cu acea generație și am fost la un pas de cupele europene. Voi credeți că pe noi nu ne-a durut că nu am putut să facem fericiți peste 40.000 de spectatori prezenți la meciul ăla cu Vaslui?

Sper să se înceteze cu astfel de acuze și insinuări la adresa generației mele. Am fost căpitanul acelei generații, iar eu nu permit să se arunce cu noroi în muna noastră. Mă deranjează foaete tare cele spuse", a spus Dorel Stoica.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 3 Decembrie 2023
Universitatea Cluj vs FC Universitatea
16:00 | Cluj Napoca
Luni, 11 Decembrie 2023
FC Universitatea vs FC Botoșani
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Vineri, 15 Decembrie 2023
FC Voluntari vs FC Universitatea
17:30 | Voluntari

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
11. FC Voluntari 20
12. Poli Iași 19
13. UTA Arad 19
14. FC Universitatea 18
15. Dinamo București 10
16. FC Botoșani 8