FCU nu îl vrea pe Budescu. „Noi îl avem pe acea poziție pe Bauza!"

Eduard Zelgin a declarat pentru Play Sport că nu se pune problema aducerii lui Budescu în Bănie.

budescu

Team-managerul alb-albaștrilor, Eduard Zelgin a dezvăluit că nu se pune problema aducerii lui Constantin Budescu la FCU, după ce acesta a rezilat contractul cu Petrolul.

”Noi l-am dorit pe Budescu dar în urmă cu un an. Domnul Mititelu a încercat, vara trecută, să îl convingă pe Budescu să vină la Craiova dar până la urmă el a ales să meargă la Petrolul. Opțiunea sa a fost de înțeles pentru că el iubește clubul si orașul unde s-a lansat. Acum ar fi, totuși, imposibil să discutăm despre o eventuală venire a lui Budescu la FCU, pentru că noi avem un fotbalist determinant în acea poziție, pe Bauza.

Budescu e un fotbalist rar, playmaker de clasă, jucător pe cale de dispariție în Liga I, iar intenția lui este de a fi pe teren cât mai mult timp. Ar fi greu de ales între Bauza și Budescu, iar să îl ții rezervă pe unul dintre ei ar fi nedrept pentru că amândoi sunt fotbaliști de superclasă", a spus Zelgin.

"Am avut o ofertă pe birou pentru Bauza!"

În continuare, Eduard Zelgin a declarat că FCU a avut o ofertă de transfer pentru Bauza din Emiratele Arabe, dar aceasta era în prima fază pentru un împrumut al decarului Științei.

 „Au existat mai multe cluburi care au cerut referințe despre Bauza și chiar am avut pe birou o propunere concretă din Emiratele Arabe. Totuși, oferta a fost sub ceea ce ne dorim ca și club – mai puțin de 1 milion de euro pentru un împrumut cu opțiune de cumpărare.

Dorința domnului Mititelu este de a obține o sumă importantă în condițiile în care Bauza e un fotbalist pe care s-au plătit bani la Csikszereda, club ce și-a păstrat și un procent de 25% dintr-un viitor transfer. E limpede că Bauza are șanse să plece de la FCU Craiova doar în momentul în care cineva va oferi sumă corectă în raport cu valoarea jucătorului și îi va oferi un salariu cu adevărat tentant.” a mărturisit team-managerul oltenilor, Eduard Zelgin.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28