Nicolae Dică: „Trebuie să începem să facem diferența în ultimii 20 de metri!"

Nicolae Dică, Pepe Bauza și Dragoș Albu au susținut o conferință de presă.

dică albu bauza

Dică, Albu și Bauza s-au prezentat cu încredere în fața jurnaliștilor înaintea partidei cu Universitatea Cluj, iar aceștia au declarat că Știința va face tot posibilul să câștige toate cele trei puncte puse în joc. Partida FC Universitatea Craiova-Universitatea Cluj va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:30, pe arena "Ion Oblemenco" din Bănie.

Primul care a luat cuvântul a fost antrenorul principal, Nicolae Dică, cel care își dorește ca echipa sa să obțină prima victorie în acest nou campionat."Ne așteaptă o partidă foarte grea. Vom întâlni o echipă foarte bună a campionatului nostru. U Cluj are în componență jucători cu experiență, fotbaliști care au câștigat trofee, iar de la mijloc în sus U Cluj are jucători care pot face în orice moment diferența. Sunt sigur că U Cluj nu va arăta în meciul cu noi așa cum a arătat în a doua repriză cu Rapid. Noi trebuie să fim pregătiți pentru un meci dificil și trebuie să îl câștigăm. Avem mare nevoie de toate cele trei puncte. Însă, ca să obținem toate cele trei puncte trebuie să avem o atitudine bună. Trebuie să începem să facem diferența în ultimii 20 de metri. Am jucători de calitate și sunt convins că pot face diferența. Repet: îmi doresc ca băieții mei să fie concentrați la finalizare și să începem să facem diferența. Dar, vreau să văd reacție la băieții mei și în momentul în care vom pierde mingea. Am mare încredere în acest lot. Dacă e să mai vină vreun jucător e binevenit, dar dacă nu, atunci vom merge cu ceea ce avem acum la dispoziție pentru că vă spun eu că avem un lot foarte bun", au sunat câteva dintre declarațiile lui Dică.

dică

La rândul său Albu a declarat:  "U Cluj este o echipă foarte bine organizată. Jucătorii lor au experiență foarte mare, iar acest lucu îi poate ajuta să treacă foarte repede peste înfrîngerea din meciul trecut. Însă, noi trebuie să ne facem datoria și să câștigăm acest meci. Vom juca acasă și trebuie să câștigăm în fața propriilor suporteri. Jocul nostru nu a arătat bine în prima etapă, dar cu Sepsi am simțit o îmbunătățire și sunt sigur că în meciul cu U Cluj vom arăta și mai bine. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână. Mister ne-a adus și el o îmbunătățire. Ne-a făcut să vedem diferit lucrurile față de cum le vedeam noi. Avem nevoie și de suporterii noștri, iar eu sunt sigur că Peluza Sud o să fie alături de noi."

Pepe Bauza își dorește și el la rândul său victoria în partida cu Universitatea Cluj. . "Ne așteaptă un meci greu, mai ales că U Cluj are în componență jucători cu experiență, dar și noi avem o echipă bună cu jucători cu experiență. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână și sper să câștigăm partida. Nu am jucat rău cu Sepsi, dar sper că în sfârșit vom câștiga primul meci în acest nou campionat."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28