EXCLUSIV. Ovidiu Dănănae este gata pentru o nouă provocare. „Am bătut palma cu conducerea și abia aștept să încep treaba!"

Ovidiu Dănănae s-a înțeles cu conducerea alb-albaștrilor pentru prelungirea contractului cu FCU Primăvara.

210410 fcu poli 13 dananae

După numirea lui Nicolae Dică pe banca Științei, oficialii alb-albaștrilor au bătut palma și cu Ovidiu Dănănae pentru prelungirea contractului cu FC Primăvara. Ediție.ro a stat de vorbă cu fostul internațional, iar acesta ne-a vorbit despre planurile sale cu echipa a doua a leilor din Bănie.

„Am avut o discuție cu conducerea clubului nostru și am stablit termenii prelungirii contractului. Îi mulțumesc frumos patronului, Adrian Mititelu că mi-a dat posibilitatea să continui și în Liga 3 pe banca tehnică a echipei noastre a doua. Pentru mine contează foarte mult că mă aflu în familia Universității, dar trebuie să recunosc că mă și ajută acest an de Liga 3 să mă pot înscrie de la anul pentru cursurile licenței PRO. Ca să am această posibilitate îmi trebuie minimum un an de Liga 3 ca antrenor principal sau un an de Liga 1 ca antrenor secund. Eu acum am Licența A.

230624 dananae

Liga 3 este total diferită de Liga 4, iar obiectivul principal este formarea de jucători pentru prima echipă. S-a oprit acum un nucleu de 7-8 jucători din campionatul trecut, iar la echipa a doua vor urca și copiii noștri din generațiile 2006-2007. Deși sunt mai mici, totuși vor avea șansa să joace la un nivel mai ridicat pentru vârsta lor. Au fost și câteva plecări din lotul echipei a doua, dar asta este viața și noi trebuie să mergem mai departe. Însă, vreau să fiți convinși că ne vom face un lot care să ne permită să facem o figură frumoasă la nivelului Ligii 3, acolo unde vom da peste fotbaliști care au jucat și în ligilie superioare din fotbalul românesc.

În plus, în funcție de deciziile staff-ului de la prima echipă etapă de etapă la Liga 3 probabil că vor cobori să joace la noi și fotbaliști din cadrul lotului primei noastre echipe. Îi vor cere ajutorul și lui Dan Vasilică pentru alcătuirea unui program de pregătire fizică pentru băieții mei. Ne vor aștepta meciuri destul de tari, iar distanțele pentru deplasări vor fi și mai mari de parcurs față de cele pe care le-am avut la Liga 4. Vor mai veni la antrenamentele noastre și câțiva jucători pe care îi vom vedea cum se descurcă, iar ulterior vor lua și deciziile finale ", a spus Dănănae.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28