Stânca din defensiva alb-albaștrilor. Leo Lacroix, 1,97 m, a semnat cu Știința

Conducerea Științei și-a întărit defensiva.

lacroix

FC Universitatea Craiova a transferat în Bănie unul dintre fundașii centrali pe care cluburile cu mari pretenții din Superliga au tot încercat să îl transfere în prima ligă din România în ultimii ani. Leo Lacroix, 1.97 m a, semnat cu Știința.

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul central Léo Lacroix a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

"Născut în Laussane, noua stâncă din apărarea echipei noastre a bifat prezențe la echipe importante din Europa, cum ar fi: Sion, Saint-Éttiene, Basel sau Hamburg.
Fundașul cu dublă cetățenie, atât elvețiană, cât și braziliană, Léo a evoluat în ultimele două sezoane în Australia, pentru Western United, unde a înregistrat 51 prezențe și a marcat de 3 ori.
Lacroix a bifat, alături de Basel, 2 prezențe în Champions League și 10 prezențe în Europa League, cu Sion și Saint-Éttiene.
La finalul anului 2018, Lacroix a debutat în premieră pentru naționala Elveției, condusă la acel moment de Vladimir Petkovic, într-o partidă de verificare cu Qatar. Totuși, până să fi debutat la naționala mare, Léo bifase prezențe și pentru selecționatele U18, U19 și U21 ale Elveției.
Fundașul central va îmbrăca tricoul cu numărul 4 la Craiova.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Lacroix!", au scris alb-albaștrii pe pagina oficială de facebook.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28