Florin Drăgan: „E mai bine pentru noi să nu joace Compagno!"

Florin Drăgan, Vlad Achim și Yassine Bhassa au susținut o conferință de presă.

dragan

FC Universitatea Craiova va juca duminică, cu începere de la ora 21.30, pe arena din Constantina Diță din Târgu Jiu, partida cu FCSB. Florin Drăgan, Vlad Achim și Yassine Bahassa au susținut o conferință de presă în baza alb-albaștrilor din Bănie.

Este startul campionatului și vom întâlni cea mai bună echipă de la noi. Însă, la ora actuală și noi avem un lot omogen și vom da totul pentru a obține victoria în acest meci. Tg. Jiu este a doua noastră casă, iar acolo stadipnul o să fie plin.

Dacă vreau să joace Compagno împotriva noastră? Eu unul nu vreau. Îl cunoaștem și este mai bine pentru noi ca el să nu joace. Obiectivul nostru este accederea în play-off. Am fost la un pas să facem acest lucru în sezonul trecut, dar într-un final nu am reușit. Sper să reușim în acest campionat", a spus Drăgan.

La rândul său, Vlad Achim a  vorbit ;i el despre partida cu FCSB: „Vom avea parte de un meci tare, dar sunt sigur că ne vom descurca foarte bine. Noi am mai făcut meciuri bune împotriva FCSB-ului, iar acum sper să și cîștigăm, Formăm un lot omogen, bine au mai venit câțiva jucători, unii au și plecat, dar totuși nucleul de bază a rămas.

Valoarea noastră a mai crescut. E o onoare să port banderola de căpitan, e și o mai mare rensponsabilitate, dar și anul trecut am fost unul dintre lideri din echipă. Eu țin cu Real Madrid, ca ei m-ai plăcea să jucăm. Aș vrea să avem stilu, lor ofensiv. Jucătorul meu favorit a fost Zidane, iar acum Modric", a spus Achim.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28