FCU Primăvara a promovat în Liga 3, după 5-1 cu Gura Șuții!

Ovidiu Dănănae a promovat FCU Primăvara în Liga 3.

 230624 bucurie promovare primavara 02

La cinci ani distanță de la promovarea primei echipe a Științei în Liga 3, de această dată a venit rândul formației secunde a alb-albaștrilor să reușească aceeași performanță.

Cu Ovidiu Dănănae, 37 de ani, aflat la primul său an în calitate de antrenor principal, tinerii jucătorii ai lui FCU 2 au făcut un campionat peste așteptări, mai ales că foarte mulți dintre ei s-au aflat la primul lor an în confruntări cu seniori. Ovidiu Dănănae le-a insuflat tinerilor săi elevi spiritul adevăratei Universitatea Craiova, iar evoluțiile lor au crescut de la meci la meci.

230624 dananae

După ce au câștigat campionatul Ligii 4 Dolj, leuții din Bănie au dat la baraj peste Gura Șuții. Dâmbovițenii au câștigat meciul tur cu 2-0, însă la retur aceștia au fost surclasați de FCU 2 cu 5-1.

Golurile lui FCU Primăvara au fost reușite de Ganea (3), Zanfir și Sidibe. La meciul retur, sub comanda lui Ovidiu Dănănae au jucat și cinci jucători de la prima echipă. Aceștia sunt Ganea, Jibril, Sidibe, Zanfir și Ciobanu. Partida din Bănie a fost pe întreaga ei durată doar la discreția oltenilor.

După o bine meritată vacanță, FC Primăvara va începe pregătirea pentru startul campionatului Ligii 3.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28