Campania de achiziții continuă. FC Universitatea Craiova a semnat cu un fundaș dreapta argentinian

FC Universitatea Craiova l-a adus în Bănie pe Gabriel Compagnucci.

 compagnucci 7

Conducerea Științei continuă campania de achiziții. După transferurile lui Abbey, Blănuță și Padula, șefii din Bănie l-au adus la FC Universitatea Craiova și pe fundașul dreapta, Gabriel Compagnucci.

Pe pagina de facebook a alb-albaștrilor a fost anunțat transferul lui Compagnucci. 

"Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul dreapta Gabriel Compagnucci a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 31 ani, născut în orașul Monte Buey, din Argentina, Gabriel evoluează pe flancul drept al apărării și a impresionat prin calitățile sale tehnice și prin aportul ofensiv. Fundașul cu dublă cetățenie, atât argentiniană, cât și italiană, a jucat în ultimele două sezoane pentru Atletico Belgrano, locul 8 în prima divizie din Argentina. În acest an, acesta a bifat 17 apariții în campionat, reușind să ofere o pasă de gol, în egalul celor de la Belgrano cu Talleres, scor 1-1.

De-a lungul carierei, fundașul dreapta a evoluat, între 2011 și 2020, la echipe precum: Sportivo Belgrano, Tiro Federal, Douglas Haig, Alvarado, Almagro, Santa Fe și Patronato. În toamna lui 2020, Gabriel s-a transferat la Tigre, una dintre echipele cele mai bine cotate din Argentina, unde a petrecut un singur sezon. Acesta a fost jucătorul lui Newell's Old Boys pentru o scurtă perioadă de timp, unde a bifat 18 partide și a reușit să marcheze un gol. Fundașul argentinian va îmbrăca tricoul cu numărul 18 la Știința. Mult succes în tricoul alb-albastru, Gabriel
!"
 
 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28