EXCLUSIV. Marcel Pușcaș, ultimele detalii despre campania de achiziții a Științei din această iarnă!

Marcel Pușcaș a vorbit pentru Ediție.ro despre campania de achiziții a Științei.

marcel puscas

Directorul executiv al Științei, Marcel Pușcaș, 62 de ani, a mărturisit pentru Ediție.ro că, în această iarnă, campania de achiziții a alb-albaștrilor nu are rost să fie una numeroasă.

"Vă dați seama că în acest moment strategia pentru achiziții este deja făcută, iar ea nu are rost să fie una de cantitate, ci de calitate. Nu are rost să aducem foarte mulți jucători, ci doar exact acolo unde ne trebuie.

Cei doi atacanți veniți în plin campionat au mai câștigat în experiență, au avut nevoie și de o perioadă de acomodare, iar de la anul eu sper că ei vor începe să se și impună. Patronul Adrian Mititelu a vorbit și el în urmă cu câteva zile despre pozițiile unde vom dori să aducem niște jucători", a spus Pușcaș.

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu a vorbit despre campania de achiziții și a spus că varianta aducerii unor fotbaliști din străinătate i se pare mai bună.

"Sper să găsim doi jucători. Ne trebuie un fundaș stânga și un stoper. Mie mi se pare că soluția cea mai bună e tot de afară pentru că vrem jucători cu experiență. Să nu mai jucăm cu improvizații. Mai avem un tânăr, Alexandru Vodă, 24 de ani, craiovean la origine și e clar că e bun. Negru va avea o concurență mare. E tot cu viteză, stilul lui Negru, puțin mai înalt, a mai spus Adrian Mititelu pentru Fanatik Superliga.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28