FCU a câștigat partida cu Admira Wacker, scor 1-0, cu noul jucător Yassine Bahassa pe teren

FC Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 meciul cu Admira Wacker.

 yassine bahassa

FC Universitatea Craiova continuă campania de achiziții. După transferurile lui Ionuț Gurău, David Croitoru, Andre Duarte, Știința și-a asigurat și serviciile atacantului francez Yassine Bahassa, 30 de ani.

Noul fotbalist al alb-albaștrilor a debutat deja în tricoul Științei în partida amicală cu Admira Wacker, scor 1-0. Meciul s-a decis printr-un autogol al adversarilor alb-albaștrilor.

În acest meci nu a jucat Kovacic, cel care nu a evoluat nici în primele două jocuri de verificare din Austria. Fundașul central a părăsit cantonamentul lui FCU din Austria vineri dimineață, fără acordul clubului, iar în jurul orei 17:00 acesta a fost prezentat de echipa maghiară Kisvarda. Conducerea Științei a emis deja un comunicat și a anunțat că a reclamat echipa din Ungaria la FIFA.

"Fotbal Club Universitatea a sesizat, în cursul zilei de azi, FIFA despre comportamentul neregulamentar și lipsit de fair-play al clubului maghiar Kisvárda.
Astfel, la echipa menționată mai sus a fost prezentat jucătorul Dominik Kovačić, acesta aflându-se sub contract cu echipa noastră până la 30 iunie 2024.
Fundașul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28