Andrei Preda: „Cine nu a mers cu noi din 2017 nu are ce să mai caute lângă această echipă!"

Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud 97 a vorbit despre startul părții a doua a campionatului.

Capture Preda

„Gogoașă" este trup și suflet alături de FC Universitatea Craiova și speră că Peluza Sud 97 își va putea împinge echipa favorită de la spate de pe stadionul Ion Oblemenco. Însă „Gogo" a avut un mesaj și pentru „ultrașii" care trăiesc din amintiri și se trezesc peste noapte că vor să susțină FCU în Liga 2, dar nu au călcat la niciun meci pe la Liga 4 și Liga 3.

Nu ne interesează ce se întâmplă la Turris. Pe noi ne interesează ce se întâmplă la noi. Vrem să mergem în deplasări și să ne încurajăm echipa. Am fost și noi pe la echipă și ni s-a părut că băieții  sunt foarte conectați la ceea ce au de făcut. Am stat și cu Ovidiu Stângă de vorbă. Lotul nostru este destul de mare și toți trag să prindă un loc de titular. Sunt trei jucători pe post, iar Ovidiu Stângă îi va introduce în echipa de bază pe cei mai buni.

Avem în lot peste 30 de jucători și este bine pentru noi. Antrenorul nostru este foarte serios. El mai este contestat de unul sau altul, dar el a declarat că la noi a jucat ca jucător și a și antrenat, iar la cealaltă echipă doar a antrenat. Cu aceste lucruri spune foarte multe. El este antrenor profesionist. Pe noi ne bucură că el nu a dat declarații urâte la adresa noastră. Noi îl susținem pe Ovidiu Stângă, deși el a făcut o greșeală că a antrenat la CSU. Însă este un antrenor profesionist. Vrem să ne aducă toate cele trei puncte în Bănie de la Chiajna. Ovidiu a fost un jucător emblematic pentru Universitatea Craiova. A fost la campionate mondiale și europene și este un om profesionist.

Capture preda

Ne bucurăm că vom juca pe Oblemenco. Noi am intrat doar de două ori pe acest stadion, dar și atunci când a murit marele nea Ilie Balaci. Vrem să intrăm să ne așteptăm adversarii din paly-off. Este urât fotbalul fără suporteri.  Așteptăm și noi decizia cu palmaresul. Vrem să fie cea care a fost dată și la Craiova, dar și la Timișoara. Ei doar vor să tragă de timp. Noi știm adevărul, dar dăcă ne vor da nouă palmaresul, atunci să se numească ei cum vor. Noi știm ce patroni am avut la Universitatea Craiova în toți acești ani. La FRF ei sunt trecuți cu o singură cupă.

Am văzut și eu că unii de la CSU vor să treacă la noi, dar vreau să vă spun un lucru și doresc să fiu bine înțeles. Niciodată, dar niciodată nu vor fi oameni în Peluza Sud 97, care vor să vină lângă noi, dar nu au plecat cu noi la drum în 2017. Că sunt frații noștrii , părinții noștri, și nu au plecat cu noi pe drum, nu au ce căuta lângă noi. Că l-au contestat  pe Staicu, Mititelu sau Nețoiu, nu au venit lângă noi din 2017, nu au ce să mai caute acum cu noi. Dacă vor să se ducă în altă parte a stadionului, cu urechi de măgar, să își pună mustăți, să se deghizeze, atunci să se ducă unde vor ei. Dar nu au ce să caute cu noi. Repet: cine nu a fost cu noi din 2017 nu au ce să mai caute în Peluza Sud 97, Să înjure, să conteste pe cine vor ei de la noi,  să facă ce vor ei, dar nu au ce să caute în Peluza Sud 97. Că au boală pe Mititelu, că vor să înjure pe cine vor ei și nu au mers cu noi din 2017, nu are ce să caute în Peluza Sud 97", a spus Preda, la Radio Sport 1.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 2 Martie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
17:30
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. ACS ASU Poli Timișoara 15 27
3. FC Rapid 14 26
4. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 25
5. Petrolul Ploieşti 15 24
6. AFK Csikszereda 14 24
7. Dunărea Călăraşi 14 24
8. CS Mioveni 15 23
9. Universitatea Cluj 14 23
10. FC Metaloglobus 14 21