Ovidiu Stângă își ține elevii în priză cu două antrenamente pe zi și un nou amical

Ovidiu Stângă își ține elevii în priză cu două antrenamente pe zi și un nou amical

Tehnicianul Universității nu îi lasă pe alb-albaștrii să își piardă concentrarea după amicalul de vineri

210123 antrenament buftea

FCU a câștigat cu un scor fluviu, 9-0, jocul de verificare cu brașovenii de la ACS Kids Tâmpa, însă asta nu înseamnă că pot slăbi ritmul.

De la începutul stagiului de pregătire, staff-ul Universității a stabilit câte două antrenamente în fiecare zi, în care Ovidiu Stângă alternează sesiunile tehnice cu rundele în care jucătorii intră pe mâna lui Dan Vasilică, pentru exerciții de forță.

În această dimineață, delegația alb-albaștrilor s-a deplasat la Buftea, unde a fost programat primul antrenament al zilei. Un lucru îmbucurător: întreg lotul este valid, în cele două săptămâni de pregătire intensă care au trecut de la reunire niciunul dintre fotbaliști nu a suferit vreo accidentare.

Duminică, de la ora 13, pe terenul din baza Voința București, Știința are programat un nou amical. Adversarul de mâine este Mostiștea Ulmu, echipă care a jucat în vara anului trecut barajul pentru promovarea în Liga 2 cu Unirea Slobozia, ialomițenii ieșind câștigători.

Condițiile excelente de pregătire și recuperare de la baza Federației Române de Fotbal le permit atât tehnicienilor,  cât și fotbaliștilor să rămână concentrați pe scopul declarat, promovarea în Liga 1.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31