EXCLUSIV. Ce spune Aurel Țicleanu despre Ovidiu Stângă și cum comentează decizia Consiliului Local!

Aurică Țicleanu a vorbit pentru Ediție.ro despre Ovidiu Stângă și FC Universitatea Craiova.

STANGA

Fostul mare jucător al Științei, Aurel Țicleanu, 61 de ani, l-a antrenat pe Ovidiu Stângă la Universitatea Craiova și consideră că revenirea fostului său jucător în fotbalul românesc este un lucru benefic pentru toată lumea. „Mă bucur că Ovidiu a decis să revină la Craiova, deoarece el a fost un fotbalist foarte bun și este un antrenor la fel de bun. Ovidiu Stângă a fost un jucător reprezentativ pentru Universitatea Craiova. Îl cunosc bine pe Ovidiu încă de pe vremea în care l-am avut ca jucator, deși nu vreau să îmi aduc aminte de meciul ăla pe care l-am pierdut în deplasare cu Dinamo Tibilisi.  A fost în sezonul 94-95. Atunci el cu Papură reveniseră la Universitatea chiar înainte de plecarea în Georgia.

stanga

Ei avuseseră o vacanță mai prelungită după Campionatul Mondial din SUA, iar noi atunci eram la club într-o perioadă mai încâlcită, deoarece urma să facem trecerea aceea către un patron sau cam așa ceva. Nu știam încă cine o să dea banii. Am plecat din Craiova cu vreo patru jucători, iar pe la Pitești mi s-au urcat în autocar încă vreo patru sau cinci și abia am făcut un lot de deplasare până la București. 

Capture 3 Aurel Ticleanu

Dar revenind la Ovidiu Stângă, totuși pot să vă spun că el este un antrenor foarte bine documentat și este tehnician racordat la toate schimbările din fotbal, mai ales că el vine din școala olandeză. A făcut un lucru foarte bun că a acceptat să revină în fotbalul românesc ca antrenor. Eu sper să aibă rezultate și mi doresc să reușească. Ovidiu Stângă a reprezentat România la trei turnee finale și nu era ușor să intri să joci într-o echipă unde titulari erau Gică Hagi, Dorinel Munteanu și cei din generaia lor. Dar Ovidiu a jucat cu ei datorită valorii pe care o avea.

Este foarte bine că s-a introdus o taxă de către noul Consilu Local și pentru echipele de Liga 2. Și dacă o echipă se numea Cimentul Craiova si era din Craiova, atunci și echipa aia avea dreptul să joace pe Oblemenco. Stadionul este făcut din banii publici, nu din banii unui privat", a spus Țicleanu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova