EXCLUSIV. Mario Enache: „Îmi doresc să apăr din nou poarta lui FC Universitatea Craiova!"

Mario Enache va reveni oficial la FC Universitatea Craiova în vara anului 2021.

200126 02 enache

Mario Enache,17 ani, a vorbit pentru Ediție.ro despre împrumutul său la Filiași, dar a vorbit și despre planurile sale de viitor. 

„Nu pot începe această discuție fără sa ma gândesc, în special în această perioadă a sărbătorilor, la patronul nostru, domnul Adrian Mititelu și la membrii familiei dânsului, cei ce trec prin momente foarte grele. Îl asigurăm că toți suntem alături de dânsul și îi mulțumim pentru tot ceea ce face pentru noi și îl așteptam cât mai grabnic alături de noi.

Referitor la ultimele luni, pot spune că îmi doream enorm de mult sa joc, să am meciuri in picioare.

200622 09 enache popa mogosanu

Cred că acest împrumut pentru mine a fost benefic, având în vedere ca am început sa joc, iar la Filiași am găsit o adevarată familie, băieți extraordinari, care m-au primit foarte bine, în frunte cu domnul președinte Florin Spânu. Nu în ultimul rând am avut norocul să lucrez la Știința, dar și la Filiași cu doi antrenori cu portarii foarte buni, Vali David și Razvan Stanca, de la care am învățat foarte multe și voi încerca să aplic cât mai bine tot ce mi-au spus.

Referitor la viitorul meu, îmi doresc enorm să apar poarta Științei și să fac cât mai multe performanțe în acest tricou. Ăsta este visul meu și îmi doresc din tot sufletul să se realizeze.

200722 FCU Resita 33 enache

M-am născut privind la Florin Costea, Mihai Dina, Ovidiu Dananae, Robert Săceanu, Mădălin Ciucă și am ajuns să lucrez și să joc cu ei, ceva deosebit. Sper să promovam atât cu Știința in Liga 1, cât și cu Filiasi în liga a doua. Și totodată îmi doresc enorm ca cei mai frumoși suporteri, suporterii Științei, cei din Peluza Sud 97, să poată fi lângă noi și fizic, căci cu sufletul știu ca sunt.

Vreau să urez un an nou cu multe realizări tuturor suporterilor și colegilor mei și să vreau ne reîntîlnim în 2021 in Liga 1",a spus Enache.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova