EXCLUSIV. Erik Lincar: „Nu am vrut să îi jignesc pe fanii lui FCU."Ce spune despre Voicu și Ispas!

Erik Lincar a vorbit pentru Ediție.ro despre Denis Ispas și Adrian Voicu.

lincar

FC Universitatea Craiova a perfectat transferurile lui Denis Ispas și Adrian Voicu, iar fostul antrenor al lui Turris Măgurele, Erik Lincar, 42 de ani a vorbit pentru Ediție.ro despre cei doi jucători, dar ne-a povestit și despre incidentele din urmă cu un an și jumătate, atunci când Turris a învins FCU la Severin, 1-0 ,și a scăpat ulterior decisiv în câștigătoarea seriei din Liga 3.

„Mă bucur foarte mult pentru transferurile celor doi jucători pe care eu i-am antrenat la Turris. Nu uitați că ei au fost doar la o secundă de Liga 1. Însă, am primit acel gol de la Rapid și totul s-a năruit. Munca noastră de un an s-a năruit într-o secundă. Dar Ispas și Voicu sunt doi jucători extrem de buni. Eu i-am adus la Turris Măgurele, iar Craiova  a pus mâna pe doi jucători extrem de buni și foarte utili pentru echipă. Voicu este un atacant care poate să joace atât bandă dreapta de atac, bandă stînga sau vârf împins. Joacă bine pe toate cele trei poziții de atac. În ultimul timp el a preferat să joace mai mult aripă stânga de atac. Este un tip de atacant care are resurse de efort foarte mari pe teren și este un atacant bătăios.

201228 voicu

Ispas este un fundaș central care poate să joace lejer la echipele de top din Liga 1. Știu foarte bine ceea ce spun. Denis este un fundaș central cu un joc de picior stâng foarte bun și are pase în diagonală precise. Controlează mingea foarte bine cu piciorul stâng și oferă singuranță jocului de construcție. O să vă convingeți de calitățile sale. Pe mine Denis Ispas m-a ajutat chiar și pe postul de fundaș stânga. El era la Turris unul dintre căpitanii mei de echipă. Ispas are și un joc aerian foarte bun și în mod sigur concurența din apărarea lui FC Universitatea îl va motiva și mai mult. La FCU o să fie o luptă interesantă pentru titularizare. Nu vreau să vorbesc despre modul în care Turris i-a pierdut pe acești jucători, deoarece eu nu mai sunt acolo și nu este frumos să vorbesc eu despre ce se întâmplă acum la echipa lui Eugen Trică", a spus Lincar.

201222 ispas

Nu am vrut sub nicio formă să îi jignesc pe fanii lui FC Universitatea Craiova. Gestul l-am făcut către patronul meu!"

Erik Lincar a vorbit pentru Ediție.ro și despre gestul pe care l-a făcut în urmă cu un an și jumătate, atunci când s-a întors către tribună și a făcut un semn pe care fanii lui FCU nu l-au agreat. „A trecut un an și jumătate de atunci. Vă pot spune că tot ceea ce s-a întâmplat după finalul meciului nu își avea rostul. Eu unul nu am vrut să se ajungă până unde s-a ajuns, dar cu toți eram prinși și febra meciului, iar adrenalina a fost mult prea mare pentru toată lumea.

RS16 lincar eso

Eu nu am vrut sub nicio formă să fac vreun gest către fanii lui FCU. Nu am avut nimic cu ei. Eu avusesem o înțelegere cu domnul Dragnea, cel care era patronul meu. Imi plăcea o mașină de a dânsului, iar eu făcusem un pariu cu el. Dacă mă duceam la nouă puncte de Craiova dânsul îmi dădea acea mașină să o folosesc o perioadă.

M-am întors către tribuna oficială și l-am căutat din priviri. I-am făcut acel semn, cum că aș conduce mașina, deoarece câștigasem pariul. Nu am vrut sub nicio formă, vă repet acest lucru, să îi jignesc pe fanii lui FCU. Oricum s-a ajuns prea departe cu tot ce s-a întâmplat atunci la finalul partidei, dar adrenalina era ridicată la toți cei implicați", a încheiat Lincar.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova