OFICIAL. Ovidiu Stângă este noul antrenor al lui FC Universitatea Craiova. „Sperăm ca divinitatea să fie la fel de generoasă!"

Ovidiu Stângă este antrenorul lui FC Universitatea Craiova.

050921 stanga01

Stângă revine în Bănie și este gata să pună din nou umărul la revenirea lui FC Universitatea Craiova în Liga 1. Pe pagina oficială de facebook a Științei a fost anunțată de către conducerea alb-albaștrilor numirea în funcția de antrenor principal a fostului componet al "Generației de Aur".

Iată că istoria ne pune în situația ca, după 15 ani, antrenorul Științei să devină tot Ovidiu Stângă, cel care a reușit să obțină promovarea în Liga I, în sezonul 2005-2006.

Sperăm că divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani și să putem promova în Liga I în anul ce urmează.
Multa baftă, Ovidiu!", se arată în comunicat.
 
stanga
 
 Ovidiu Stângă a mai antrenat în cariera sa FC Universitatea Craiova, România U19,  UTA Arad, dar și CS U Craiova (octombrie 2013-martie 2014). După 14 etape, FC Universitatea Craiova 1948 e lider în Liga 2. Oltenii sunt neînvinși în Liga 2 și au 30 de puncte, cu 4 peste Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Rapid.
Ediție.ro vă informează în exclusivitate că Ovidiu Stângă a semnat un contract pentru șase luni cu FC Universitatea Craiova, cu opțiune pentru încă un an dacă Știința va promova în Liga 1.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova