Florin Prunea: „Adrian Mititelu are forța financiară să ducă FCU în Liga 1!" Ce spune de Robert Popa

Florin Prunea a vorbit pentru Ediție.ro despre FC Universitatea Craiova.

prunea bun

Fostul internațional și câștigător al eventului cu Universitatea Craiova în 1991, Florin Prunea, 52 de ani, este convins că FC Universitatea Craiova are forța să promoveze în Liga 1 și a afirmat că această echipă a fost refăcută din temelii cu muncă și sudoare, dar și cu o dorință teribilă a lui Adrian Mititelu de a readuce echipa acolo unde îi este locul.

Am urmărit și eu meciurile lui FC Universitatea și chiar m-a suprins plăcut cum această echipă a luptat din Liga 4 până în prezent. Se vede la Craiova că este o echipă făcută cu multă muncă și sudoare și știți foarte bine că nu este ușor să o ei din nou de la zero. Adrian Mititelu și-a revenit financiar și totul i se datorează acestui om. Sunt convins că el încearcă să își coordoneze proiectul cât poate el de bine chiar și de acolo de unde este acum, mai ales că echipa se află în aceste momente la doar un singur pas de Liga 1. Am văzut că echipa este una bine structurată, cu jucători tineri de mare perspectivă, dar sunt și câțiva jucători cu experiență. Imi place puștiul din poarta Craiovei și chiar l-am urmărit în câteva meciuri.

adrian mititelu jr 2

Robert Popa este un portar bine făcut și am observat că are reflexe senzaționale pentru înălțimea lui. A avut un sezon bun la Craiova și în mod sigur acest transfer a fost un pas înainte făcut de el în carieră. România are câțiva portari de mare persepectivă, iar Popa este unul dintre ei. Sunt sigur că el va crește și mai mult în valoare, deoarece la 17 ani are șansa să apere meci de meci la un nivel bun. Adrian Mititelu a știut de ce l-a luat, deoarece în mod sigur a avut încredere în el. Eu cred că FCU va promova în Liga 1 și îi doresc multă baftă. Vor urma alte meciuri la anul destul de tari, dar în mod sigur echipa se va întări cu câteva achiziții", a spus Prunea.

201103 fcu aerostar 05 popa

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova