Florin Spânu: „Lupta de la vară dintre Robert Popa și Mario Enache o să fie foarte interesantă!"

Florin Spanu este convins că transferul lui Mario Enache la Filiași i-a prins tânărului portar foarte bine.

200622 09 enache popa mogosanu

Mario Enache a fost împrumutat pentru un an la Filiași, dar Florin Spanu, președintele liderului seriei a 6-a din Liga 3 a declarat pentru Ediție.ro că această mutare i-a prins extrem de bine tânărului portar, iar din vara anului viitor acesta va reveni la FC Universitatea Craiova și mai puternic. Florin Spânu consideră că Mario Enache și Robert Popa se vor lupta pentru un post de titular atât la Știința cât și la echipa națională.

„Noi am făcut o treabă foartă bună la Filiași, iar eu îi felicit pe toți cei de la Filiași pentru munca depusă în acest sezon. Suntem pe primul loc în seria a șasea din Liga 3 și vrem să promovăm în Liga 2. Am făcut o alegere foarte bună prin aducerea lui Mario Enache la noi. Să știți că Mario a crescut și mai mult în valoare, iar acest copil este foarte ambițios. Își dorește să apere la FC Universitatea și vrea să ajungă la națională. La noi și-a făcut treaba foarte bine, iar noi suntem mulțumiți de el.

200722 FCU Resita 33 enache

În mod sigur el va mai continua la noi până la vară, iar atunci când se va întoarece la FC Universitatea el se va lupta cu Popa pentru titularizare. Eu mizez pe Mario, deși amândoi sunt portari de națională. Venirea lui Mario la Filiași a fost foarte benefică pentru el. Ca să ai valoare trebuie să joci, iar Mario ne-a ajutat pe noi, însă s-a ajutat în primul rând pe el. În vara anului viitor Mario se va bucura de două ori. Se va bucura pentru promovarea lui FC Universitatea în Liga 1, dar și pentru promovarea noastră în Liga 2", a spus Spânu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova