Dan Vasilică: „Cu siguranță va veni un antrenor nou din iarnă. Cu Pandurii o să fie un meci dificil!"

Dan Vasilică se află în izolare, după ca e a fost depistat pozitiv, fiind asimptomatic.

201128 fcu poli cupa echipa mesaj 1 decembrie

Antrenorul interimar al Științei a vorbit despre partida cu Pandurii Tg. Jiu și este convins că elevii săi nu vor avea deloc un meci ușor cu formația de pe ultimul loc din clasament.

Va fi un meci extrem de dificil! Din ceea ce am văzut până acum, Pandurii a creat foarte multe probleme adversarilor. Au pierdut multe meciuri la limită, aşa că o să fie un meci aprig. Acolo sunt jucători tineri, dornici de afirmare, cu potenţial evident. Cred că o să fie cel mai greu meci al nostru! Atunci când întâlneşti un adversar care joacă la sânge, trebuie să reuşeşti să te mobilizezi la maximum. Sperăm să menţinem acel ritm de concentrare, să intrăm pe teren şi să câştigăm. Cred că valoarea echipei Pandurii este alta. Dacă ar fi avut condiţiile necesare, sunt convins că ar fi fost mult mai sus în clasament.

200728 vasilica

Este evident că va veni un nou antrenor. Eu am fost instalat pe această poziţie doar ca să asigur interimatul. Nu s-a pus, nicio clipă, problema să rămân mai mult pe bancă. Din această poziţie, îmi doresc să ajut cât mai mult clubul, însă cu siguranţă va veni cineva din iarnă. Este firesc să se întâmple acest lucru, pentru ca echipa să aibă un cadru prolific. Vrem să continuăm cu aceleaşi rezultate, chiar mai bune, pentru că se putea şi mai bine, şi la finalul sezonului să obţinem promovarea mult dorită”, a precizat Vasilică, pentru Accent în Gorj.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova