Vali David: „Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că ai nevoie de un om cu experiență aici!"

Vali David a făcut o analiză perfectă a jocului pierdut de Știința, 1-3, pe Oblemenco.

201128 fcu poli cupa 29 vali david

Vali David vorbește foarte rar în presă la FC Universitatea Craiova, dar atunci când o face spune lucrurilor pe nume. Antrenorul alb-albaștrilor de la partida cu ASU Poli a făcut o analiză a jocului pierdut de leii din Bănie pe Oblemenco și a recunoscut că echipei îi trebuie un antrenor cu experiență.

Am mai jucat fotbal, am mai antrenat în anumite locuri, dar așa ceva nu am mai văzut niciodată! Nu știu… pur și simplu a complicat jocul el. Am fost forțați să jucăm ultimele minute cu trei fundași. N-am înțeles că trebuie să dăm mingi lungi pentru o eventuală eroare a fundașilor centrali ai echipei adverse și atunci normal că a venit golul trei. Dar asta nu înseamnă că au fost mai buni. Dacă stăm puțin și ne gândim, și în inferioritate, un pic am pus presiune pe ei, a declarat, după meci, antrenorul ”principal” de conjunctură al Craiovei, care l-a înlocuit pe interimarul Dan Vasilică.

În continuare, Vali David, 51 de ani, s-a referit la obiectivul principal al echipei, dar a și recunsocut că alb-albaștrilor le trebuie un antrenor cu experiență. „Ne dorim în campionat să nu pierdem. Cupa, de obicei… La noi, la Craiova, la FC U, sunt importante toate trofeele. Absolut toate. Dar trebuie să ștergem meciul de astăzi și să ne concentrăm la Pandurii Târgu Jiu, la echipa din Gorj pentru că avem nevoie mare de o victorie acolo. Nu a fost obiectivul nostru să ne întâlnim cu CSU. Obiectivul nostru a fost să jucăm un fotbal plăcut, să dăm goluri. Până la urmă, fotbalul mai devreme sau mai târziu te pedepsește dacă nu respecți niște reguli. O să mă uit și eu pe cameră, dar am senzțaia că la golul trei, mijlocații noștri centrali s-au călcat unul pe altul

201124 fcu metaloglobus 02 filip david

”Eu nu discut cu brigada de arbitri. Am mai fost suspendat o dată și nu vreau să am astfel de disucții. Mă concentrez la ceea ce am de făcut pentru săptămâna viitoare, apoi vedem ce avem de făcut la nivel de staff. Ce antrenor aduce. Ne așteaptă un mini-retur foarte greu și foarte important. Au început echipele să ne cunoscă, au început să le fie frică de noi și atunci își iau tot felul de măsuri. Noi nu vorbim cu conducerea de înlocurii de antrenori. Simți. Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că ai envoie de un om cu experiență aici. E păcat, pentru că e un club de tradiție cu condiții extraordinare. Nu știu dacă există în Liga 1 așa condiții. Poate Steaua București să mai aibă așa condiții”, a spus David.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova