EXCLUSIV. Alex Raicea și Ignacio Cacheiro au început alergările. Ce se întâmplă cu Vali Munteanu!

FC Universitatea Craiova a efectuat ultimul antrenament înaintea plecării la Severin.

raicea caceiro

Adrian Mititelu jr și-a luat foarte serios rolul de omul numărul 1 din club, iar fiul lui Adrian Mititelu a dezvăluit public că în ultimul timp a avut grjă să le ridice moralul jucătorilor lui Dan Vasilică, după ce patronul lui FC Universitatea Craiova a ajuns pe nedrept în spatele gratiilor. Bugetul pentru Liga 2 este deja asigurat și sunt resurse finaciare chiar și pentru Liga 1. Astfel, viața echipei din Bănie merge înainte, iar fotbaliștii alb-albaștrilor își doresc să facă tot posibilul pentru obținerea promovării.

 Dan Vasilica

În această etapă Știința va întîlni duminică, la Severin, de la ora 17:00, Gloria Buzău, iar leii din Bănie sunt hotărăți să căștige toate cele trei puncte puse în joc. Ediție.ro a asistat în cursul zilei de joi la antrenamentul alb-albaștrilor și vă putem spune că Vali Munteanu s-a antrenat normal, dar staff-ul tehnic nu a dorit să îl forțeze la toată ședința de pregătire. În schimb, Alex Raicea și Cacheiro au efectuat doar alergări.

FC Universitatea Craiova va pleca mâine, în jurul orei 12:00, la Severin, iar de la ora 15:00 jucătorii lui Dan Vasilică vor efectua un antrenament. Este de urmărit și la această ședință de pregătire cum se va descurca Vali Munteanu, deoarece el vine după aproximativ o lună de pauză din cauza unei accidentări.

 fcu antrenament

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova