Adrian Mititelu jr: „ Judecătorul Mitrache i-a spus unui fost angajat SRI că trebuie să îl condamne pe tatăl meu!"

Adrian Mititelu jr a vorbit la Realitatea Plus despre condamnarea pe nedrept a patronului lui FC Universitatea Craiova.

adrian mititelu jr

Patronul Științei, Adrian Mititelu, 52 de ani, a ajuns pe nedrept în spatele gratiilor, iar fiului acestuia Adrian Mititelu jr a mărturisit că nu va avea linișe până nu îi va demonstra nevinovăția tatălui său. Invitat duminică seara la Realitatea Plus omul care se ocupă acum trup și suflet de destinele Stiinței a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care Mititelu senior a ajuns în închsioare.

"Judecătorul Andrei Cosmin Mitrache are un frate, Bogdan Mitrache, care a fost acuzat de trafic de influență. El era acuzat că trafica influența pe care o avea asupra fratelui său! Până la urmă a încheiat cu DNA un acord de recunoaștere a faptelor și a scăpat cu o condamnare cu suspendare. Condamnarea mică venea chiar atunci când DNA era pe val și toată lumea făcea pușcărie.

Procuror de caz a fost procuroarea Cristina Fota de la DNA Craiov a. Ea este și procuroarea cale l-a acuzat pe tatăl meu. Judecătorul Mitrache trebuia să se abțină din acest dosar. Cum putea el să fie imparțial când procuroarea îi scăpase fratele de la pușcărie? El a fost audiat în dosarul fratelui său pentru că influența asupra sa o trafica fratele său

Este de notorietate în Craiova faptul că procuroarea Fota este iubita lui Doru Țuluș, cel care a fost dovedit că încasa bani de la Mihai Rotaru. Toată lumea știe acest lucru. Vom merge la Secția Specială de Justiție cu un fost angajat SRI care va depune mărturie sub identitate protejată. El s-a întâlnit cu Andrei Cosmin Mitrache la o cafenea din Slatina înainte de sentință și acesta i-a mărturisit că trebuie să-l condamne pe tatăl meu pentru că are mai multe obligații față de mai mulți oameni și astfel le rezolvă”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu pentru sursa citată.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova