Dan Vasilică: "Adrian Mititelu este inima acestei echipe. Am vrut să câștigăm pentru el!"

Dan Vasilică este de părere că punctul obținut la Timișoara este foarte bun, dar echipa a jucat la victorie.

200909 fcu ripensia mititelu

FC Universitatea Craiova a ieșit cu bine după disputarea meciului derby din Banat, scor 0-0, fapt ce face ca Știința să se mențină în continuare pe primul loc în Liga 2, Dar totuși, acum este foarte important că alb-albaștrii să câștige neapărat meciul din etapa următoare cu Gloria Buzău. Partida se va disputa pe 15 noiembrie, de la ora 19:00. După jocul cu Poli Timișoara, Dan Vasilică a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi.

Jucătorii s-au motivat suplimentar. Își doreau foarte mult să obțină victoria. Supărarea de aceea este, deoarece ne doream cu toții foarte mult, nu doar jucătorii, să-i oferim o consolare patronului. Știm ce reprezintă. Adrian Mititelu este inima acestei echipe și ne doream să-i oferim cu toții o consolare în momentele acestea dificile prin care trece. Nu am reușit în totalitate. Sperăm să facem acest lucru prin obiectivul principal, acela de a promova.

200728 vasilica

Am dominat, cred, nu doar în prima parte. Am dominat și pe final. Au fost două ocazii ale adversarului rezultate pe un contraatac, pe presiunea noastră. Până la urmă, este un punct câștigat. Orice punct se adună în clasament și ne ține acolo în față și nu îi permite adversarului de astăzi să se apropie periculos. Ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a pleca neînvinși. Apoi, am făcut tot ce am putut să obținem al doilea obiectiv, victoria. Nu am reușit. Dar țin să felicit jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă, am impus ritmul până în ultima secundă a meciului, am demonstrat că ne dorim foarte tare această victorie”, a spus Dan Vasilică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova