Adrian Mititelu, anunț despre antrenorul principal al Științei. Ce decizie a luat patronul lui FCU!

Adrian Mititelu a anunțat după partida cu Petrolul numele celui care va antrena Știința sută la sută până în iarnă.

MITITELU

Patronul lui FC Universitatea Craiova are mare încredere în Dan Vasilică și a dezvăluit că îi va lăsa echipa pe mână până în iarnă, atunci când există posibilitatea ca un antrenor din străinătate să preia conducerea băncii tehnice a Științei.

„Nu vă ascund că avem la echipă un antrenor interimar care el a muncit cel mai mult la echipa asta. El este autorul moral al acestei echipe. Antrenamntele sale fizice sunt atât de bune și le dă la jucători tonusul, dar și posibilitatea ca ei să își etaleze și mai bine valoarea pe teren. Un jucător care este pregătit foarte bine fizic poate să facă mult mai bine pe teren față de un fotbalist care nu este pregătit fizic. Dacă înainte de acest meci (n.r jocul cu Petrolul) poate că încă nu eram hotărât sută la sută, după acest meci am luat decizia finală.

201025 petrolul fcu 27 saceanu dananae vasilica david

Dan Vasilică va rămâne până în iarnă. Și oricum, dacă discuțiile pe care le am cu unul sau altul dintre antrenori, dar momentan discuțiile sunt avansate cu unul singur au avut niște condiții. Acest antrenor este o persoană foarte serioasă. Mi-a transmis că ar vrea să preia echipa la un moment zero, adică cum ar fi o pauză. Are nevoie să cunoască toți jucătorii și să studieze foarte bine lucrurile. Vrea să se înhame la o muncă la care nu vrea să fie tras apoi la răspundere. Nu vrea să dea vina pe cel care a pregătit echipa înaintea lui. Că a fost antrenată de Napoli sau că echipa a fost făcută de Trică. Așa că îl vom păstra pe Dan Vasilică până în iarnă indiferent de ce se va întâmpla. Este un om care cunoaște foarte bine lotul și știe toate metehnele jucătorilor. Este unul dintre cei mai vechi de aici de la club. Cel cu care am avut discuții este un antrenor de afară, dar a mai antrenat prin România", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
20:00 | Ovidiu
Duminică, 30 Ianuarie 2022
FC Universitatea vs FC Argeș
17:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 6 Februarie 2022
FCSB vs FC Universitatea
19:55 | Bucuresti