Anunțul făcut de Adrian Mititelu. Când revine FC Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco.

Adrian Mititelu a vorbit după partida cu Petrolul despre revenirea Științei pe Ion Oblemenco.

ADRIAN MITITELU

FC Universitatea Craiova este liderul ligii a doua, dar și echipă calificată în 16-imile Cupei României. După victoria obținută de leii din Bănie la Ploiești, scor  0-1, Adrian Mititelu a vorbit despre meciul respectiv, dar a făcut și marele anunț așteptat de suporterii alb-albaștrilor.

"Petrolul e principala noastră contracandidată, o echipă foarte puternică. Azi, putea să bată oricine. Pot să revină foarte ușor în următoarele două – trei meciuri. Suntem patru – cinci echipe care ne batem acolo pe locurile de promovare. Avem un lot cu jucători cu experiență, cred că asta e secretul nostru. În iarnă, echipele se vor întări și mai mult, vom avea un playoff excelent. Cred că va fi o decizie istorică din Liga a 2-a. Dacă era și cu suporteri, cred că aveam parte de meciuri mai spectaculoase decât în Liga 1

În retur am promisiunea că vom juca pe Ion Oblemenco. Și meciurile din Cupă, din 16-îmi, vom putea juca acolo dacă vom fi trași să jucăm acasă. Playoff-ul, 99 la sută îl vom juca acolo. Așa ni s-a promis și așa e normal", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape