EXCLUSIV. Vești proaste din Bănie. Cât vor lipsi de pe teren Ignacio Cacheiro și Alexandru Gâț!

Alexandru Gîț, Ignacio Cacheiro și Radu Cristiu s-au accidentat în partida cu Reșița.

200918 prezentare cacheiro

Nicolo Napoli are câteva probleme medicale înainte de partida cu Rapid. FC Universitatea Craiova s-a calificat în faza a patra a Cupei României, dar i-a pierdut pentru perioada următoare pe Ignacio Cacheiro. Alexandru Gîț și Radu Cristiu. Ultimul s-a accidentat în timpul partidei cu Reșița, dar a strîns din dinți și a dorit să ducă meciul până la final, însă nu va mai putea să fie apt pentru partida cu Rapid.

În schimb, Ignacio Cacheiro va lipsi din echipa alb-albaștrilor pentru aproximativ o lună. Fotbalistul Științei a făcut în cursul zilei de joi un ecograf, iar rezultatul analizelor a fost unul prost pentru jucătorul argentinian. Micuțul fotbalist de bandă al oltenilor a suferit o ruptură musculară.

La rândul său, fundașul dreapta a lui FCU, Alexandru Gîț, a fost înlocuit după prima repriză a jocului din Cupa României, iar după ce a făcut și el analize a aflat că a suferit o entorsă. Fostul jucător al Buzăului este așteptat să revină pe teren peste două săptămâni. Atunci sunt așteptați să revină în echipă Marian Stoenac și Călin Cristea.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape