EXCLUSIV. Primul titular care și-a prelungit contractul cu Știința!

Adrian Mititelu și Marcel Pușcaș au început să lucreze deja la strategia pentru sezonul viitor!

Capture Codoban

Deși în proporție foarte mare promovarea este ca și ratată, totuși șefii Științei se gândeasc încă de pe acum la strategia pentru sezonul viitor, iar pentru moment au început să facă curățenie în lot. Însă, după plecările lui Adarabioyo și Kazuki, oficialii alb-albaștrilor au trecut între timp la discuții și pentru prelungirea unor angajamente cu o parte dintre actualii jucători din lot.

Ediție.ro a aflat că oficialii alb-albaștrilor l-au considerat pe Claudiu Codoban unul dintre jucătorii de care echipa nu se poate dispensa la vară și l-a chemat pe acesta la discuții pentru a îi propune termenii unui nou angajament.

Dar cum Claudiu Codoban a considerat că supărarea în rândul suporterilor lui FCU, după ratarea promovării în acest sezon este mult prea mare, fostul fotbalist al celor de la FC Botoșani a decis să accepte noua propunere venită din partea clubului din Bănie.

Motivul? Acesta vrea să rămână la greu și să pună cu adevărat umărul ca de la anul Știința să ajungă în Liga 2. Prin această decizie, mijlocașul oltenilor în vârstă de 31 de ani a demonstrat că în viață banii nu sunt chiar totul pe lumea asta, ci mult mai important este realizarea obiectivului dorit de toată suflarea alb-albaștrilor.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click