EXCLUSIV. Cămătaru: "Orgoliile trebuie să înceteze. FCU trebuie să joace pe Oblemenco!"

 Rodion Cămătaru consideră că noul Consiliu Local trebuie să îi permită lui FCU să joace pe stadionul Ion Oblemenco.

camataru

Fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru, 62 de ani, a dezvăluit pentru Ediție.ro că nu a mai crezut că Adrian Mititelu va mai putea să reclădească din temelii echipa și consideră că elevii lui Nicolo Napoli trebuie să joace cât mai repede pe stadionul Ion Oblemenco.

"Am urmărit și eu parcursul lui FCU în Liga 2 și pot să vă spun că tot ce se întâmplă acum cu echipa i se datorează lui Adrian Mititelu. Bravo lui. Nu credeam că mai are forța să o ia de la zero, dar a făcut o nouă echipă, iar acum este pe primul loc în Liga 2.

Consider că orgoliile trebuie să înceteze și nu este vorba că vrea sau nu vrea Rotaru, deoarece Consiliul Local este cel care decide ca FCU să joace pe Oblemenco, iar eu cred că așa este normal să se întâmple. Stadionul ăsta nu este făcut de un patron anume și nu este făcut doar pentru o singură echipă. Stadionul este făcut din banii tuturor cetățenilor, este făcut din banii publici.

Noul consiliu local trebuie să schimbe actuala decizie, iar eu sunt sigur că așa se va întâmpla. Nu am nimic cu Adrian Mititelu. Le urez jucătorilor săi multă baftă în lupta lor pentru promovare", a spus Cămătaru.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28