EXCLUSIV. Sabin Lupu vrea să revină din vară la FCU. "Mă întorc în Bănie!"

Sabin Lupu a marcat în acest retur de campionat cinci goluri pentru Filiași.

sabin lupu

Fostul tehnician al lui FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, 57 de ani, a anunțat conducerea clubului în această iarnă că nu mai dorește să se bazeze pe serviciile lui Sabin Lupu. Sub pretextul că ratează foarte mult în situațiile de unu la unu cu portarul advers, italianul nu l-a mai dorit în lot pe talentatul mijlocaș crescut de mic la grupele de juniori ale Universității Craiova, acolo unde a fost coleg cu Cornel Suciu.

Astfel că, șefii Științei s-au conformat, luând decizia să meargă pe mâna lui Nicolo Napoli, și au hotărât să îl împrumute pe Lupu la Filiași, acolo unde mai sunt Armășelu, Andrei Preda și Cosmin Calu. Aceștia au jucat și ei pentru FC Universitatea Craiova în Liga IV-a și a III-a.

Dar, contactat de Ediție.ro, Sabin Lupu a recunoscut că de la vară dorește să revină la FC Universitatea Craiova. "Motivul plecării mele de la FCU este un subiect pe care nu aș dori să îl discut cu prea multe detalii. Acum sunt la Filiași, iar aici am marcat deja cinci goluri pentru această echipă. Însă de la vară vreau să revin la FC Universitatea Craiova

Am contract cu această echipă și vreau să mă întorc la Craiova. Stați liniștiți! O să vedeți că de la vară totul o să fie bine", a sunat mesajul lui Lupu pentru toți fanii lui FC Universitatea Craiova.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 30 Ianuarie 2022
FC Universitatea vs FC Argeș
17:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 6 Februarie 2022
FCSB vs FC Universitatea
19:55 | Bucuresti
Joi, 10 Februarie 2022
FC Universitatea vs FC Botoșani
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova