EXCLUSIV. Concurență pentru Chindriș. Ce s-a întâmplat la antrenamentele lui FCU!

Claudiu Chindriș are din nou de tras serios pentru a prinde un loc de titular în poarta Științei!

Capture CHINDRIS

Portarul în vârstă de 19 an al alb-albaștrilor l-a avut în ultimele meciuri ca rezervă pe Mario Enache, 15 ani. După accidentarea lui Răducu Mogoșanu, 26 de ani, Claudiu Chindriș și-a recâștigat fără mare concurență locul de titular între buturile oltenilor. Însă de la începutul acestei săptămâni lucrurile se vor schimba din nou.

Ediție.ro a aflat că Răducu Mogoșanu s-a refăcut după ce a suferit în urmă cu mai bine de o lună o fractură la mâna dreaptă, iar ulterior a trebuit să o bage în ghips aproape trei săptămâni. Dar, de luni, după o altă săptămână de reacomodare, cel mai experimentat goalkeeper din lotul alb-albaștrilor și-a reluat antrenamentele normale alături de cei doi colegi ai săi, iar acum Chindriș are din nou un concurent pe măsură pentru titularizare.

În urmă cu o etapă, Mario Enache, 15 ani, a debutat și el în tricoul alb-albaștrilor, însă este prea crud ca să aspire încă de acum la un post de titular în poarta celor de la FC Universitatea Craiova. Puștiul oltenilor se anunță un portar de mare perspectivă și suntem sigur că în următorii ani vom avea serios de scris despre evoluțiile acestuia.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 30 Ianuarie 2022
FC Universitatea vs FC Argeș
17:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 6 Februarie 2022
FCSB vs FC Universitatea
19:55 | Bucuresti
Joi, 10 Februarie 2022
FC Universitatea vs FC Botoșani
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova