Napoli trage un semnal de alarmă: "Campionatul este lung." Ce fotbalist mai așteaptă la FCU!

Nicolo Napoli a i-a îndemnat la calm pe fotbaliștii săi după începutul bun de campionat.

200912 fcu dunarea napoli

După primele patru etape, FC Universitatea Craiova este liderul Ligii 2, dar Nicolo Napoli a declarat la finalul partidei de la Tg.Jiu că elevii săi nu trebuie să se culce pe o ureche după parcursul bun din startul campionatului. Antenorul italian al Științei a dezvăluit că s-ar putea să mai ajungă în Bănie încă un atacant.

"A fost un meci foarte bun făcut de băieți. Am stat bine în teren, am avut multe șanse de gol. Sunt mulțumit de cum am jucat și cred că e o victorie meritată. Băieții au făcut un meci bun. Înscriem multe goluri, am făcut un lot foarte bun, asta pentru că eforturile financiare au fost foarte mari aici. Noi luăm fiecare meci, dăm sută la sută la fiecare meci. Astăzi așa am făcut și vedem ce rezultat s-a înregistrat. Sunt fericit pentru băieți.

Am făcut o pregătire fizică bună și sunt mulțumit de lotul de acum. Vedem dacă mai vine cineva. Poate mai vine un atacant. Campionatul e lung, iar cele trei puncte de azi sunt meritate. Avem un drum lung până la final și trebuie să terminăm în primele locuri. Încercăm meci de meci să câștigăm. Nu suntem principalii favoriți la promovare. Noi vom încerca să terminăm cât mai sus.

200909 fcu ripensia 14 napoli

Sperăm ca în octombrie, noiembrie să jucăm pe «Oblemenco», acasă la noi, la Craiova. Încercăm să facem asta. Sunt multe echipe care joacă pe același stadion. Genoa și Sampdoria, Inter și Milan, multă lume joacă pe același stadion. Avem nevoie și de suporteri. Fotbalul fără suporteri nu e fotbal”, a declarat Nicolo Napoli.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 10 Decembrie 2021
FC Universitatea vs Academica Clinceni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Joi, 16 Decembrie 2021
FC Chindia vs FC Universitatea
15:00 | Târgoviște
Luni, 20 Decembrie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova