EXCLUSIV. Kazuki se află în tratative cu Turris Măgurele. Ce spune Lincar!

Kazuki a jucat doar o singură partidă oficială pentru FC Universitatea Craiova.

RS42 IMG 0090 kazuki eso

Rând pe rând fotbaliștii pe care Nicolo Napoli i-a adus la FCU au început să părăsească gruparea din Bănie, după plecarea antrenorului italian. Primul de care Știința s-a despărțit a fost Adarabioyo, cel care în două meciuri pe care le-a jucat pentru FCU a demonstrat că este din alt film.

Însă, cu Kazuki situația este alta deoarece comportamentul acestuia după plecarea lui Nicolo Napoli a fost unul care a lăsat de dorit. Ediție.ro a aflat lucruri interesante pe care vi le prezintă în rândurile următoare. Ei bine, după singurul său meci jucat cu Pucioasa, dar și după ce Napoli a părăsit Știința, niponul a devenit practic un alt jucător, iar beculețul li s-a aprins și mai tare membrilor din staff-ul tehnic al alb-albaștrilor cu două zile înainte de partida cu Turris Măgurele.

Ce s-a întâmplat? Japonezul s-a pregătit sută la sută din punct de vedere fizic până joi, atunci când dintr-o dată Kazuki le-a spus antrenorilor săi că are probleme la inghinali și nu este apt pentru jocul împotriva liderului Seriei III. Evident că membrii staff-ului alb-albaștrilor au rămas mască deoarece mijlocașul adus de Napoli la echipă nu avusese nimic din punct de vedere medical toată săptămâna.

Conducerea lui FCU a vrut să îi prelungească contractul!

Cu toate acestea, chiar și după înfrângerea cu Turris Măgurele, șefii alb-albaștrilor au vrut să îi prelungească lui Kazuki contractul cu Știința, deoarece acesta avea o clauză în angajamentul său cu FCU, că dacă se ratează promovarea, atunci el poate să plece din Bănie liber de contract. Însă Mititelu s-a văzut refuzat categoric de către japonez, deoarece i-a spus că el nu vrea să mai stea în Liga III încă un sezon.

Dar acum intervine bomba aflată de Ediție.ro. Între timp Kazuki fusese propus celor de Turris Măgurele, cei care sunt 90 la sută ca și promovați în Liga 2, iar de la vară niponul dorește să joace pentru această formație.

Contactat telefonic de Ediție.ro, Eric Lincar,antrenorul liderului Serei III, ne-a confirmat această informație. "Este adevărat! Un anume impresar mi l-a propus pe Kazuki, dar nu pot să iau acum o decizie finală. Trebuie să văd și eu ce și cum. Noi încă nu suntem promovați, deoarece ați văzut și voi că seria III este imprevizibilă. Trebuie să fim foarte antenți, deoarece FCU a început să strângă din nou puncte. Nu mă așteptam să pierdem la Alexandria. Vreau să știți că am dominat clar acest meci și am avut destule ocazii", a spus Lincar.

Interesant mai este faptul că oficialilor Științei li s-a părut dubios faptul că Kzuki s-a împotrivit atunci când, după ce i s-a reziliat contractul cu Știința totuși nu dorea să i se anuleze și permisul de muncă pentru România obținut de șefii lui FCU.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 30 Ianuarie 2022
FC Universitatea vs FC Argeș
17:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 6 Februarie 2022
FCSB vs FC Universitatea
19:55 | Bucuresti
Joi, 10 Februarie 2022
FC Universitatea vs FC Botoșani
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova