EXCLUSIV. Silviu Lung JR nu a uitat de FCU: "Sper să promoveze în Liga1 din primul an!"

Silviu Lung junior nu a uitat de FC Universitatea Craiova.

SILVIU LUNG

Actualul portar al lui Kayseryspor, Silviu Lung junior, 31 de ani, nu a uitat sub nicio formă de echipa care l-a format ca jucător și a dezvăluit pentru Ediție.ro că Adrian Mititelu a pus mare accent pe creșterea tinerilor la Știința și a dat posibilitatea multor fotbaliști de mare perspectivă să joace la una dintre cele mai iubite echipe din România, Universitatea Craiova. Silvică ne-a mai mai dezvăluit că sub comanda lui Nicolo Napoli a debutat în Liga 1 și a lucrat cu antrenorul italian o perioadă de doi ani.

"Voi urmări cu mare interes pe internet parcursul lui FCU în Liga 2 și sper că echipa va promova încă din primul an în Liga 1. Ar fi ceva incredibil. Știu că Adrian Mititelu ține mult la mine, dar și eu țin mult la dânsul. Am avut o echipă frumoasă la Universitatea Craiova, iar domnul Mititelu a dat posibilitatea multor tineri să joace pentru această echipă și să se lanseze în fotbalul mare.

Capture Silvica Lung jr

Eu, Valerică Găman, Fane Bărboianu, Dragoș Firțulescu, Gângioveanu, Radu Barbu, Ologu am făcut parte din cei despre care am vorbit mai sus. Am văzut că acum a venit la echipă Nicolo Napoli. Mi-a plăcut mereu de Nicolo, iar eu sper că Mister o să reușească la FCU și o să aducă echipa în Liga 1. Sub comanda dânsului am debutat în Liga 1 la Universitatea Craiova. S-a întâmplat pe data de 12 aprilie 2007 într-un meci cu Oțelul Galați, scor 1-1. Nicolo Napoli venise la Universitatea să muncească și chiar făcuse o echipă foarte bună la vremea aia. Se comporta foarte frumos cu mine, iar eu am lucrat cu dânsul doi ani. Eram eu cu Mircea Bornescu.

Întrebat dacă va mai reveni în România să joace vreodată pentru FC Universitatea Craiova, Silviu Lung junior, 31 de ani, a declarat: "Nu știi niciodată ce o să se întâmple. Să fim sănătoși, și vedem în viitor.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28