EXCLUSIV. Probleme pentru Răducanu. De ce nu a jucat împotriva lui Horezu!

EXCLUSIV. Probleme pentru Răducanu. De ce nu a jucat împotriva lui Horezu!

Robert Răducanu nu a jucat niciun minut pentru Știința în meciul împotriva lui Horezu, deși a fost trecut pe foia de joc.

raducanu Robert

Atacantul Robert Răducanu este unul dintre fotbaliștii Științei de la care oficialii alb-albaștrilor așteptau mult mai mult în acest retur. Însă, din diferite motive, fostul atacant al celor de la Chiajna și Viitorul nu a putut să își arate adevărata valoare în meciurile în care a fost trimis pe teren, deși, în partida amicală cu Slatina, dar și în meciul de la Voluntari, acesta a demonstrat că are stofă de mare jucător.

În meciul împotriva celor de la Horezu, Robert Răducanu a fost trecut doar pe foia de joc, cu toate că se știa clar că el nu o să fie trimis pe teren deloc din cauza problemelor medicale pe care le are. Ediție.ro a aflat că atacantul oltenilor s-a lovit la cap în timpul partidei cu Alexandria, iar ulterior a început să acuze unele amețeli. 

Astfel că, jucătorul oltenilor nu a putut să se antreneze normal înaintea meciului cu Horezu, iar șefii Științei intenționează să îl trimită acum pe Răducanu la doctor ca să facă niște analize mai amănunțite, pentru a putea să prevină unele probleme mai neplăcute din punct de vedere medical.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31