Prima înfrângere în amicale. Gloria Buzău - FC Universitatea Craiova, scor 1-0!

Ştiinta a pierdut cel mai tare meci din partidele de verificare.

200814 gloria fcu git

GALERIE FOTO. Gloria Buzău-FCU, amical, 14 august 2020

Alb-albaştrii continuă seria meciurilor de verificare, iar vineri seara, de la ora 19:00, la Buzău, leii din Bănie au jucat cu Gloria, formația pregătită de Ilie Stan.

Plini de încredere datorită rezultatelor bune din meciurile anterioare de verificare, alb-albaştrii au început bine jocul de la Buzău, cu un Marian Stoenac destul de activ în prima parte a disputei. Dar, cel care a avut cea mai mare şansă de gol a lui FCU în primele 45 de minute a fost Andrei Ciolacu, însă acesta a ratat, iar la cabine s-a intrat cu 0-0.

200814 gloria fcu balan

După pauză ambii tehnicieni au facut destule schimbari, dar din păcate pentru Ştiinta, Gloria Buzău a reuşit să marcheze în min 59.După gol, oltenii au alergat după egalare, însă tot gazdele au avut şi o bara, ratând astfel posibilitatea să ducă scorul la 2-0.

În finalul partidei, Compagno ar fi putut să obțină o lovitură de la 11 metri pentru Stiința însă după ce a cazut in careu în urma unui contact cu un adversar, arbitrul a considerat că nu a fost fault. În cele din urmă, Stiința a pierdut cu scorul de 1-0 împotriva unui adversar care şi anul trecut a jucat în Liga 2 şi nu a făcut-o deloc rău, dèşi nu a avut drept de promovare în Liga 1.

Primul 11 al lui FCU

Popa - Negru, Avram, Gugu, Jeremy - Munteanu, Pop, Cristea, Stoenac - Bălan, Ciolacu

Au mai jucat: Raicea, Gîț, Compagno, Zimța
Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
FC Universitatea vs FCSB
20:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani