Sezon tare de Liga 2. În ce condiții va ataca FC Universitatea Craiova promovarea!

Pagina de Facebook a clubului FC Universitatea Craiova a oferit amănunte despre sezonul competițional de Liga 2, 2020-2021.

 200622 17 trica

FC Universitatea Craiova se anunță una dintre principalele pretendente la promovarea în Liga 1 iar Adrian Mititelu a oferit alb-albaștriloŕ cele mai bune condiții de pregătire în acestă perioadă, dar a încercat să aducă la echipă şi noi jucători foarte buni. Pe pagina de Facebook a clubului din Bănie, oltenii au anunțat cum se va desfăşura mai mult ca sigur noul sezon de Liga 2.

"În cadrul videoconferinței ce a avut loc astăzi cu participarea conducerii Federației în frunte cu Răzvan Burleanu și reprezentanții cluburilor de Liga a II-a, FRF a surprins cu o formulă inedită de desfășurare a competiției în acest an, formulă agreată de majoritatea cluburilor, sistemul urmând să fie adoptat marți în ședința Comitetului Executiv.

Așadar, competiția se va desfășura în următorul mod :

- cele 20 de participante se vor întâlni într-o singură manșă, urmând ca primele 6 sî se califice în sistemul play-off, iar celelalte 14 echipe să formeze două grupe de play-out.

- în sistemul play-off meciurile se vor juca tur-retur. Primele două câștigătoare vor promova direct, iar următoarele două vor disputa un meci de baraj.

- numărul de puncte va ramâne intact la intrarea în play-off

De asemenea, după ce marți se va adopta sistemul și data de începere a campionatului (cel mai probabil 5 septembrie), miercuri va avea loc și țintarul", se arată în postarea respectivă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 4 10
2. FC Rapid 4 10
3. Petrolul Ploieşti 4 9
4. CS Concordia Chiajna 4 8
5. ACS ASU Poli Timișoara 4 8
6. Farul Constanţa 4 7
7. Dunărea Călăraşi 3 6
8. Universitatea Cluj 4 6
9. SCM Gloria Buzău 4 6
10. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 4 6
X

Right Click

No right click