EXCLUSIV. Ce spune Ezaki după plecarea de la FC Universitatea Craiova

EXCLUSIV. Ce spune Ezaki după plecarea de la FC Universitatea Craiova

Chihiro Ezaki a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui FCU, din turul campionatului.

Ezaki Chihiro

Mijlocașul japonez a surprins pe toată lumea după ce a părăsit, în această iarnă, Știința, deși se impusese ca titular în tricoul alb-albaștrilor. Fotbalistul nipon a reușit două goluri în tricoul formației din Bănie, dar capacitatea sa de efort era una care l-a făcut să fie imediat iubit de către suporterii lui FCU.

În această iarnă însă, Ezaki a părărsit fulgerător Știința, fără să apuce să își ia la revedere de la colegii săi și de la membrii din staff-ul tehnic. Contactat de către Ediție.ro, niponul a acceptat cu greu să vorbească despre motivul care l-a determinat să părăsească FC Universitatea Craiova.

"Sunt acasă în Japonia și îmi pare rău că nu mai pot să joc pentru Craiova. În toată această perioadă am tot fost căutat de foarte mulți suporteri din România, ca să mă întrebe de ce am plecat, dar îmi este foarte greu să vorbesc despre așa ceva. Patronul echipei nu are nici o vină. Dânsul m-a plătit la zi, iar eu îi mulțumesc că m-a înțeles și a acceptat să întrerupem contractul. Tatăl meu are mari probleme de sănătate și a trebuit să mă întorc acasă, în Japonia.

Am urmărit pe internet rezultatele echipei și îmi pare rău că s-a ratat promovarea. Până la vară nu pot să iau nicio decizie în legătură cu viitorul meu fotbalistic, deoarecea am aceste probleme familiale pe cap.  Îi salut prin intermediul vostru pe toți suporterii lui FC Universitatea Craiova, dar și pe foștii mei colegi", a încheiat Ezaki.

Ediție.ro a aflat că tatăl lui Ezaki suferă de cancer, iar fotbalistul nipon face toate eforturile financiare posibile să își salveze părintele.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31