FCU - Viitorul Pandurii 2-1. Răducanu înscrie pe bandă rulantă!

Robert Răducanu a înscris al treilea gol în patru partide de verificare.

GALERIE FOTO. FCU-Viitorul Pandurii, amical, 1 august 2020

Alb-albaştrii îşi continuă seria partidelor amicale, iar sâmbătă, de la ora 18:00, la Severin, Stiința a jucat meciul al patrulea de verificare, cel cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Eugen Trică a decis să încerce o formulă de joc cu o nouă inovație în primul "11". Radu Negru a jucat mijlocaş dreapta şi nu a facut-o deloc rău, chiar dăcă după primele 45 de minute scorul a fost 0-0.

200801 fcu viitorul pandurii raducanu 01

Însă, în partea a doua a jocului, Robert Răducanu a demonstrat că se află într-o formă bună şi a deschis scorul pentru FCU în minutul 53, trecându-şi în cont al treilea său gol din cele patru jocuri amicale jucate până acum. Claudiu Bălan nu s-a lăsat nici el mai prejos şi în minutul 60 a marcat la primul sau meci jucat în tricoul Stiinței după cantonamentul din Antalya. Revenind după o accidentare, Bălă a arătat o poftă mare de joc şi s-a zbătut destul de mult în avanposturile alb-albaştrilor.

200801 fcu viitorul pandurii balan 01

Adversarii Stiinței au punctat şi ei o dată în meciul de la Severin, iar jocul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

În perioada urmatoare sunt aşteptați în Banie câțiva jucători noi, fiind cunoscut faptul că oficialii Stiinței au anunțat că în preajma datei de 5 august vor ajunge în Banie mai mulți jucători. Totodată, lituanianul Sigitas a părăsit lotul, după ce a stat în probe aproximativ o lună.

Au jucat: Popa - Gîț (Criștiu), Gugu(c), Avram (Zanfir), Huyghebaert - Cristea (Albu), Pop - Negru (Raicea), Stoenac (Rogoveanu), Răducanu (Ciolacu) - Bălan (Compagno)

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
FC Universitatea vs FCSB
20:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani