EXCLUSIV. Rotaru l-a dat afară de la CSU, iar Neluțu Varga l-a angajat la CFR Cluj

EXCLUSIV. Rotaru l-a dat afară de la CSU, iar Neluțu Varga l-a angajat la CFR Cluj

Mihai Rotaru l-a dat afară pe omul care l-a învățat să facă bani pe cârca oltenilor la CSU.

rotaru

Afaceristul din București, cel care avea lojă în Ghencea pentru 5.000 de euro, a ajuns la concluzia că trebuie să împartă bani mai puțini cu cel care l-a învățat cum se face "cașcaval" din vânzarea de jucători.

În urmă cu ceva timp, Silviu Bogdan, fostul arbitru, dar și șef al centrului de copii și juniori de la CSU, a plecat de la "măcelărie", după ce Mihai Rotaru și-a dat seama că nu ma poate să împartă cu acesta profitul în condițiile în care angajatul său dorea. În momentul în care a intrat în fotbal, afaceristul din București a semnat ca un novice, cu Silviu Bogdan, un parteneriat de 25 la sută din vânzarea jucătorilor pe care acesta îi aducea în club, iar apoi erau transferați la alte echipe.

Astfel că, Silviu Bogdan a încasat sume importante din transferurile lui Andrei Vlad și Vladimir Screciu la alte formații, iar acum așteaptă și partea sa după ce tânărul Mihăilă va pleca la o altă echipă într-o bună zi.

"Nu vreau să comentez"

Aflând toate aceste informații, dar și faptul că Silviu Bogdan s-a mutat cu arme și bagaje la CFR Cluj, Ediție.ro a luat legătura cu fostul arbitru și șef al centrului de juniori de la CSU. Acesta, deși la începutul conversației era tot un zâmbet și părea că este cel mai bun partener de discuție, uterior s-a rezumat la o declarație seacă. "Știți că vă respect, dar ce am discutat cu domnul Rotaru rămâne doar între noi doi. Nu am nimic de declarat public", a spus Silviu Bogdan, deși a părut clar că este deranjat după ce i s-a amintit de cele 25 la sută din procente pe care Rotaru îl tot presa să le scadă.

Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, a confirmat pentru Ediție.ro că Silviu Bogdan a fost angajat la echipa din Gruia. "Este adevărat, Silviu Bogdan lucrează la noi. El se ocupă de centrul de copii și juniori,  nu știu exact, iar eu de echipa mare", a spus Stanciu.

La rândul său, Bogdan Mara ne-a declarat: "Da, Silviu Bogdan lucrează de câteva zile la noi! Este ceva legat de centrul de juniori, dar nu știu prea multe detalii". Interesant este faptul că acum oficialii celor de la CSU se tem că Silviu Bogdan o să le "corupă" foarte mulți juniori pentru a pleca la CFR Cluj.

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31